perfectlover Üye Kurbağanın mitekondrisinin çalışma prensibini anlatın? (25 puan) Bunu sorar herhalde, "kas çeşitlerini yazınız" diye soracak hali yok ya. Akşam kafeye mi gitsem acaba, onu düşünüyorum.
Kurbağanın mitekondrisinin çalışma prensibini anlatın? (25 puan) Bunu sorar herhalde, "kas çeşitlerini yazınız" diye soracak hali yok ya. Akşam kafeye mi gitsem acaba, onu düşünüyorum.
Darkmayne Üye Benim de kafama takıldı niye hıçkırık tutar insnları bilen sölesn meraktayım şu an : :yardim:
hades33333 Üye maxicep her yenilendiğinde neden mutlaka 2 ay boyunca banlanmış görünüyorum... hem de banlanma nedeni ve süresi yokken
maxicep her yenilendiğinde neden mutlaka 2 ay boyunca banlanmış görünüyorum... hem de banlanma nedeni ve süresi yokken
keremerson Üye prince of hell' Alıntı: sence kim yazcak bu kerem nie konu hortlatıo onu merak ediorum Genişletmek için tıkla ... çünkü yazacak konu kalmıo bende eskilere gidiorum
prince of hell' Alıntı: sence kim yazcak bu kerem nie konu hortlatıo onu merak ediorum Genişletmek için tıkla ... çünkü yazacak konu kalmıo bende eskilere gidiorum
prince of hell Üye hiç bi zaman nıhahahahahahahahahahahahahaha dışlamıoruz yani oyun bölümü hariç bidaha nezaman siteyegirebiliceğimi merak ediyorum
hiç bi zaman nıhahahahahahahahahahahahahaha dışlamıoruz yani oyun bölümü hariç bidaha nezaman siteyegirebiliceğimi merak ediyorum
manyak! Üye ya biz seni dışlamıyoruz bee pek alıngan çıktın şu alınganlıktan ne zaman vazgeçecen onu mrk ediyorum
ya biz seni dışlamıyoruz bee pek alıngan çıktın şu alınganlıktan ne zaman vazgeçecen onu mrk ediyorum