ramo_81 Üye öncelikle tşk ler e63 e telefon için oyunu indiriyorum yanlış parola diyor birtürlü açamıyorum olmuyor yardım ederseniz sevinirim. --------------- Ekleme --------------- >>OnurBaba<<' Alıntı: S60 v3 240x320,320x240,352x416 J2ME Şifre: OnurBaba By OnurBaba Genişletmek için tıkla ... bu şifreler kabul edilmiyor --------------- Ekleme --------------- Güzel harika. Anlamı büyük olduğu için büyük harflerle yazılmalı diye düşündüm dostum düşünen beynine yazan eline sağlık kalemin daim olsun.vatan sağolsun ( nemutlu türküm diyene ) --------------- Ekleme --------------- Bu oyunlar bende oş çıkıyoyr ne yapmalı yardım
öncelikle tşk ler e63 e telefon için oyunu indiriyorum yanlış parola diyor birtürlü açamıyorum olmuyor yardım ederseniz sevinirim. --------------- Ekleme --------------- >>OnurBaba<<' Alıntı: S60 v3 240x320,320x240,352x416 J2ME Şifre: OnurBaba By OnurBaba Genişletmek için tıkla ... bu şifreler kabul edilmiyor --------------- Ekleme --------------- Güzel harika. Anlamı büyük olduğu için büyük harflerle yazılmalı diye düşündüm dostum düşünen beynine yazan eline sağlık kalemin daim olsun.vatan sağolsun ( nemutlu türküm diyene ) --------------- Ekleme --------------- Bu oyunlar bende oş çıkıyoyr ne yapmalı yardım
ramo_81 Üye >>OnurBaba<<' Alıntı: S60 v3 240x320,320x240,352x416 J2ME Şifre: OnurBaba By OnurBaba Genişletmek için tıkla ... harika oyun tşk ler --------------- Ekleme --------------- araba yarışı ve tavla varmı arkadaşlar.olursa güzel olur hizmetinizden dolayı tşk ler
>>OnurBaba<<' Alıntı: S60 v3 240x320,320x240,352x416 J2ME Şifre: OnurBaba By OnurBaba Genişletmek için tıkla ... harika oyun tşk ler --------------- Ekleme --------------- araba yarışı ve tavla varmı arkadaşlar.olursa güzel olur hizmetinizden dolayı tşk ler
ramo_81 Üye Arkadaşlar attığım oyunların bazılarını silmek istiyorum ama silemiyorum fabrika ayarlarına dönsem bile silinmiyor nasıl silerim bilginiz varsa yardım lütfen şimdiden tşk ler.
Arkadaşlar attığım oyunların bazılarını silmek istiyorum ama silemiyorum fabrika ayarlarına dönsem bile silinmiyor nasıl silerim bilginiz varsa yardım lütfen şimdiden tşk ler.
nemesis_90 Üye zip i bilgisayarda acıp öyle mi atıyorz telefona ? pc suittten bağlanarak mı ??? ----------Eklendi @ 00:55:53 ---------- Yazıldı @ 00:55:34 ---------- cvp verrrsenz sevnrm şimiden tşkkrler..
zip i bilgisayarda acıp öyle mi atıyorz telefona ? pc suittten bağlanarak mı ??? ----------Eklendi @ 00:55:53 ---------- Yazıldı @ 00:55:34 ---------- cvp verrrsenz sevnrm şimiden tşkkrler..