Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi Stope-One Yeni Çalışmalar (Graffiti Sketch) Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız iyi ve kötü yorumlarınızı bekliyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız iyi ve kötü yorumlarınızı bekliyorum
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi Mert' Alıntı: Ben sadece çöp adam çizdiğim için harika gözüktü gözüme Genişletmek için tıkla ... çöp adamı biraz 3 boyutlu yap sonra bi kaç ek yap sonrada bi graffiti yapmaya çalış biraz iyi olunca benim ne kadar basit bişey yaptığımı görürsün &&BERKAY&&' Alıntı: mükemmel bi p.m attım bakıver. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler baktım pm'ne
Mert' Alıntı: Ben sadece çöp adam çizdiğim için harika gözüktü gözüme Genişletmek için tıkla ... çöp adamı biraz 3 boyutlu yap sonra bi kaç ek yap sonrada bi graffiti yapmaya çalış biraz iyi olunca benim ne kadar basit bişey yaptığımı görürsün &&BERKAY&&' Alıntı: mükemmel bi p.m attım bakıver. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler baktım pm'ne
&&BERKAY&& Üye Fatih[Sag0]HiphoP;3222091' Alıntı: çöp adamı biraz 3 boyutlu yap sonra bi kaç ek yap sonrada bi graffiti yapmaya çalış biraz iyi olunca benim ne kadar basit bişey yaptığımı görürsün teşekkürler baktım pm'ne Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim ilginiz için.
Fatih[Sag0]HiphoP;3222091' Alıntı: çöp adamı biraz 3 boyutlu yap sonra bi kaç ek yap sonrada bi graffiti yapmaya çalış biraz iyi olunca benim ne kadar basit bişey yaptığımı görürsün teşekkürler baktım pm'ne Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim ilginiz için.