kurt bey Üye keremerson' Alıntı: lllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhh Genişletmek için tıkla ...
keremerson' Alıntı: lllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhh Genişletmek için tıkla ...
ouSahin Üye herkez gider mersine siz gidiosunuz tersine abi daha düzden zor yazıyorsunuz şimdi ters yazıyorsunuz ne alemsiniz ya bu arada ben hangisine oy verdim unuttum --------------- Ekleme --------------- keremerson' Alıntı: öööhhhh ulan beee iiki açmışım şu konuyu Genişletmek için tıkla ... geç bunları msj yükseltme kokan konular alırım anahtarını kalırsın donsuz zaten hep böle konular senden çıkıyor
herkez gider mersine siz gidiosunuz tersine abi daha düzden zor yazıyorsunuz şimdi ters yazıyorsunuz ne alemsiniz ya bu arada ben hangisine oy verdim unuttum --------------- Ekleme --------------- keremerson' Alıntı: öööhhhh ulan beee iiki açmışım şu konuyu Genişletmek için tıkla ... geç bunları msj yükseltme kokan konular alırım anahtarını kalırsın donsuz zaten hep böle konular senden çıkıyor
kurt bey Üye ouSahin' Alıntı: herkez gider mersine siz gidiosunuz tersine abi daha düzden zor yazıyorsunuz şimdi ters yazıyorsunuz ne alemsiniz ya bu arada ben hangisine oy verdim unuttum --------------- Ekleme --------------- geç bunları msj yükseltme kokan konular alırım anahtarını kalırsın donsuz zaten hep böle konular senden çıkıyor Genişletmek için tıkla ... bence yanlışın var
ouSahin' Alıntı: herkez gider mersine siz gidiosunuz tersine abi daha düzden zor yazıyorsunuz şimdi ters yazıyorsunuz ne alemsiniz ya bu arada ben hangisine oy verdim unuttum --------------- Ekleme --------------- geç bunları msj yükseltme kokan konular alırım anahtarını kalırsın donsuz zaten hep böle konular senden çıkıyor Genişletmek için tıkla ... bence yanlışın var
mservank Üye kurtoğlu85' Alıntı: bence yanlışın var Genişletmek için tıkla ... valla ciddi mi pek anlayaamdım ama her şakanın altında bi gerçek yatat cümlesine dayanarak mesaj yükselse nolcak ki yani burada maxipuanı takan var mdıdır merak ediyorum
kurtoğlu85' Alıntı: bence yanlışın var Genişletmek için tıkla ... valla ciddi mi pek anlayaamdım ama her şakanın altında bi gerçek yatat cümlesine dayanarak mesaj yükselse nolcak ki yani burada maxipuanı takan var mdıdır merak ediyorum
keremerson Üye Konu Sahibi _CoMPuTeRoRiST_' Alıntı: ayyy rutkoy ecneb ub adara ub unok aaalah maved umroyide Genişletmek için tıkla ... nıspıya
_CoMPuTeRoRiST_' Alıntı: ayyy rutkoy ecneb ub adara ub unok aaalah maved umroyide Genişletmek için tıkla ... nıspıya
manyak! Üye keremerson' Alıntı: lllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhh Genişletmek için tıkla ... ziliid !kaynam anuşob
keremerson' Alıntı: lllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhh Genişletmek için tıkla ... ziliid !kaynam anuşob
a21a Emekli Yönetici manyak!' Alıntı: kasay malker Genişletmek için tıkla ... ıcnabay liğed... nedzib...
keremerson Üye Konu Sahibi a21a' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız noS tarüs liboM maşaY ılatroP Genişletmek için tıkla ... ürrrüyy aaaeeebbb
a21a' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız noS tarüs liboM maşaY ılatroP Genişletmek için tıkla ... ürrrüyy aaaeeebbb