fblgl Üye skyfire adlı programı kurun tüm kanalların web den yayın yapan ana sayfalarını açabilir bu kanalları seyredebilirsiniz
skyfire adlı programı kurun tüm kanalların web den yayın yapan ana sayfalarını açabilir bu kanalları seyredebilirsiniz
gezegen05 Üye kardeş proğram harika ama bende n95 te açılıyor fakat hemen geri kapanıyor proğram neden acaba
SRCLareon Üye gprs telefonumuz olsada kullansaydık olmasa bile ben bi kere ayda sanırım 35 kontöre Turkcell Mobil TV uygulamasına abone olmuştum gayet kaliteli bütün kanalları izliyordum ama telefon acayip ısınıyordu.
gprs telefonumuz olsada kullansaydık olmasa bile ben bi kere ayda sanırım 35 kontöre Turkcell Mobil TV uygulamasına abone olmuştum gayet kaliteli bütün kanalları izliyordum ama telefon acayip ısınıyordu.
tsunami0917 Üye dostum ellerine sağlık da benim tel n.5800 desteklenmio dio neden. Yardımcı olabilirsen çok mesut bahtiyar olurum eyvallah
dostum ellerine sağlık da benim tel n.5800 desteklenmio dio neden. Yardımcı olabilirsen çok mesut bahtiyar olurum eyvallah
barutti34 Üye nokia e65 var desteklenmiyor diyo neden acaba cevap yazarsanız sevınır şimdiden saolsun
serhat_dogfb Üye oktaymese' Alıntı: trt kanallarında $ işareti çıkıyo, tıklayınca kod istiyo. kod nedir? Genişletmek için tıkla ... rar dosyasının içinde şifre mevcut.kodu girdiğinde şifrede kalkacaktır
oktaymese' Alıntı: trt kanallarında $ işareti çıkıyo, tıklayınca kod istiyo. kod nedir? Genişletmek için tıkla ... rar dosyasının içinde şifre mevcut.kodu girdiğinde şifrede kalkacaktır
serkankoc58 Üye güzell program ben kullanıyorum ama sadece trtnin kanalları trt 6 bile var bi show star yokk