credo79 Üye Öncelikle paylaşım için teşekkürler.. Program çalışıyor ama tam olarak değil. :/ Authorization Please wait while the program is connecting to the authorization serv... Genişletmek için tıkla ... diye takılıyor. Register ekranı falan gelmiyo, bu yüzden de ******i giremiyorum.
Öncelikle paylaşım için teşekkürler.. Program çalışıyor ama tam olarak değil. :/ Authorization Please wait while the program is connecting to the authorization serv... Genişletmek için tıkla ... diye takılıyor. Register ekranı falan gelmiyo, bu yüzden de ******i giremiyorum.
Ersclk Üye credo79' Alıntı: Öncelikle paylaşım için teşekkürler.. Program çalışıyor ama tam olarak değil. :/ diye takılıyor. Register ekranı falan gelmiyo, bu yüzden de i giremiyorum. Genişletmek için tıkla ... aynı sorun bendede var.. yokmudur bu sorunun bi çözümü arkadaşlar bi yardım edin lütfen..
credo79' Alıntı: Öncelikle paylaşım için teşekkürler.. Program çalışıyor ama tam olarak değil. :/ diye takılıyor. Register ekranı falan gelmiyo, bu yüzden de i giremiyorum. Genişletmek için tıkla ... aynı sorun bendede var.. yokmudur bu sorunun bi çözümü arkadaşlar bi yardım edin lütfen..