maxiser Üye Arkadaşlar program güzel.hepinizde öyle söylüyorsunuz?hiçbirinizde hata vermiyor mu?Ben resimlerdeki uyarıları alıyorum?yardımcı olur musunuz? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar program güzel.hepinizde öyle söylüyorsunuz?hiçbirinizde hata vermiyor mu?Ben resimlerdeki uyarıları alıyorum?yardımcı olur musunuz? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Z0MBI Üye ben e65te çalıştıramadım..özellik desteklenmiyo diyo..wifisi var telefonun acaba neden olabilir :S
baklan2720 Üye teşekkürler dostum çok güzel program, bende sorunsuz çalışıyor keşke daha fazla türk kanalı olsaydı
ULTRASsSLAN Üye aylardir haftalardir aradigim sey bu allah senden razi olsun kardesim iste hizmet bu ya Lütfen bunun gibi ise yaricak seyler sunalim Tesekürler yeni versiyon yada yeni kanali olan cikarsa bekliyorum.
aylardir haftalardir aradigim sey bu allah senden razi olsun kardesim iste hizmet bu ya Lütfen bunun gibi ise yaricak seyler sunalim Tesekürler yeni versiyon yada yeni kanali olan cikarsa bekliyorum.
goliykorol Üye tesekkurler eline emegine saglik ancak e51 de tv seyrederken telefon cok isiniyor yakmayalim makinayi bir zarari olur mu?
tesekkurler eline emegine saglik ancak e51 de tv seyrederken telefon cok isiniyor yakmayalim makinayi bir zarari olur mu?
idris-tolar Üye DeadSiLeNCe' Alıntı: Eline sağlık. Genişletmek için tıkla ... ewt ya bi çözüm bulsanız iii olur --------------- Ekleme --------------- haciorhan' Alıntı: yükledim açtımğımda özelik desteklenmiyor diyor neden acaba ? tel N73 Genişletmek için tıkla ... çözüm bulannn........
DeadSiLeNCe' Alıntı: Eline sağlık. Genişletmek için tıkla ... ewt ya bi çözüm bulsanız iii olur --------------- Ekleme --------------- haciorhan' Alıntı: yükledim açtımğımda özelik desteklenmiyor diyor neden acaba ? tel N73 Genişletmek için tıkla ... çözüm bulannn........
esenkentli Üye arkadaslar n96 da acılırmı desteklermi yada desteklemesi için ne yapmamız gerekio --------------- Ekleme --------------- arkadaslar bu programın calısması için internet paketimi gerekior
arkadaslar n96 da acılırmı desteklermi yada desteklemesi için ne yapmamız gerekio --------------- Ekleme --------------- arkadaslar bu programın calısması için internet paketimi gerekior