Siyahların bazıları sorumlu bi arkadaşım 2 tane aldı bi kendisine bi ablasına siyahta bu sorun vardı beyaz gayet iyiydi bende bunu görünce beyaz aldım. Daha sonra bataryaları kontrol ettik değerler aynı olsa da siyahın batarya nosu falan farklı. Bu sorunu yaşayan birçok kullanıcı var hepsine sordum hepsi cihazın siyah olduğunu belirtti. Yani bu sorun siyahlarda var. Yeni batarya isteyin daha sonra formatlayın muhtemelen düzelecektir
biri açıklayabilirmi şu durumu ; haberde geçen cihazlar lte li amerika versiyonu değilmi ? 4.4.2 kitkat güncellemesi lte li cihazlar içinmi gelicek yoksa international cihazlarada gelecekmi ! daha önceki güncelleme haberlerinde international cihazlar için güncellemenin gelmesi muamma idi. Birisi açıklarsa sevinirim...
Siyahların bazıları sorumlu bi arkadaşım 2 tane aldı bi kendisine bi ablasına siyahta bu sorun vardı beyaz gayet iyiydi bende bunu görünce beyaz aldım. Daha sonra bataryaları kontrol ettik değerler aynı olsa da siyahın batarya nosu falan farklı. Bu sorunu yaşayan birçok kullanıcı var hepsine sordum hepsi cihazın siyah olduğunu belirtti. Yani bu sorun siyahlarda var. Yeni batarya isteyin daha sonra formatlayın muhtemelen düzelecektir
bildiğim kadarıyla s3 ün lte sürümleri 2 gb. ram e ve snapdragon 600 cpu a sahip . I9305 olarak geçiyor. international versiyonlar 1gb. ram e ve exynos cpu a sahip I9300 olarak geçiyor . daha önceki haberlerde ise samsungun kitkat güncellemesi için 1gb ram in yetersiz olması sebebiyle I9300 lere güncellemenin verilemiyeceği doğrultusundaydı. Yani demem odurki kitkatı 1gb ram lı s3 alacakmı ?
touchwiz değişmeyecek kardeşim s3 1gb versiyonuda alıcak yenilik beklemeyin sadece durum çubuğu beyaz olur o kadar fazla değişiklik beklemesin kitkat için s3 kullanıcıları