SPP-SlideUnlock v2.20 signed

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
SPP-SlideUnlock v2.20 signed

Features:
By convention, the first time to take care of a friend needed to use the software under a simple software that profiles and features:
★ SlideUnlock (S60v5 dedicated slide to unlock) is a mobile phone and the desktop shortcut to unlock additional enhancements to the software, which not only has a wealth of additional unlock method, but also gorgeous interface DIY extensions, is that you not only enjoy more than IPhone, Windows Phone and other mobile phone unlock even more dazzling effect of the sliding, but also unconventional.
★ A variety of keys, cell phone sensor function can play in this software, plus unlock features are fully utilized, is that you can do it without touching the phone to complete plus unlock, greatly reduce the side-S60v5 of mobile phones the burden of sliding lock button, can effectively extend the life of the phone keys, the maximum convenience for mobile phone use.
★ Another theft alarm, phone restart and the keyboard lighting controls and other small features will bring you convenience.
★ Powerful extensions to maximize the skin's highlight your personality and taste.
★ Can extend more slide program shortcuts, greatly facilitate the phone call application.
★ The skin through a software installation package to expand, to extend the software's capabilities, to facilitate your own personalized custom sliding unlock exclusive.
★ Now introduced two versions of 2.10 (1) and 2.10 (2), respectively, free and commercial edition version, now needs its own certificate are signed or ******* phone system installation.

Change log:
2.10(1) upgrade from the 1.17 series, the main changes since 1.17 some bug and has been an increase of the conditional auto-locking feature that allows sliding in the standby and interface of any program interface, or automatically lock. Increases the skin's support android style! Software contains an android-style skin.
{Google translate}

Ekli dosyalar

Tepkiler: thepasa, misirin52, dust61 ve 14 diğerleri

ayaz.87

Üye
sayın nadır ayarlara nasıl gırebılırız.kılıdı actıktan sonra eskı halıne gelıyor.

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya kardeş inan unutuyorum artık bilen arkadaşlar cevap verirler.

ayaz.87

Üye
tamam kurcalaya kurcalaya buldum sagolasın.

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim kusura bakma.

ayaz.87

Üye
program cok guzel ama yandakı kılıdı acmadan ekran gorunmuyor.yandakı tusu kullanmadan kılıtlemek mumkun degılmi acaba

Arkadasar mu deyilmi lutfen cevap oa gore indirecemde...

--------------- Ekleme ---------------

Pardon yanlis yazmisim fulll mi deyilmi lutfen cevap

oleytoo

Üye
registration kodu var mı

KayraBey

Üye
Eve gidince kurup deneyeceğim.Umarım özelliklerini çözer ve resimleri ile birlikte sizlerle paylaşırım.

morty

Üye
bu programın bi ****** yada ****** tarzı bi yaması filan yokmu arkadaşlar ya, hiç bi yerde bulamadım bir aydır arıyorum

KayraBey

Üye
Evet arkadaşlar programı kurdum.Gayet stabil ve kullanışlı.Programı biraz kurcaladım.Bilgilerimi paylaşmak istedim.

1) Aşağıdaki resimde de göründüğü gibi programı kurduktan sonra ana ekranımda (yani bekleme ekranında) ekranın tam ortasında ufak bir simge belirdi.

2) Bu simgeye basar basmaz program devreye giriyor ve arayüzü karşımıza geliyor.

3) Buraya kadar herşey normal.Bir arkadaş yandaki tuş kilidi düğmesini kullanmadan nasıl aktif edebiliriz diye sormuş.Oda basit.Resimlerde sol en altta Menu var görüyorsunuz.Menüye tıklıyoruz.Ayarlara (settings) giriyoruz.Karşımıza gelen ilk ekranda Autolockperiod seçeneği var.Orjinali 50 olarak gelir.O kilidin otomatik olarak aktif olacağı saniyeyi gösterir.Üzerine tıklayıp keyfimize göre değiştiriyoruz.Ben 10 saniye yaptım.Artık herşey hazır.Siz kilidi kaydırıp açsanız bile hiçbir tuşa dokunmadığınız sürece 10 saniye içinde program otomatik olarak devreye giriyor ve tuşlar kilitlenip ekranınız kararıyor.Ayarlara girince karşılaşacağınız görüntü aşağıdaki gibi olacaktır.

Not : Program ilk açılışta Unregistered Version uyarısı verdi.Malesef kodu girmeden ne kadar daha kullanabilirim bilemiyorum

registered kodunu bilen var mı arkadaşlar...20 tıktan sonra programı restart yaparak kullanbiliyosun...

KayraBey

Üye
Ben 20'den fazla açıp kapama yaptım ama hala kullanabiliyorum.

yahyaxxx

Üye
registration kodunu bilen varmı arkadaşlar ?

snrsglm

Üye
arkadaslar bı kısı bılmıomu regıster kodunu ya

Slck*

Üye
arkdaşlar yokmu bileb çok güzel kullanşlı bi prog. ama register kodu yok

hustek

Üye
birde bunu deneyin şifre istemiyor