firostr
Üye
-
Konu Sahibi
-
Varsa iyi fotoğraflarda yazmayinca öyle dedim duzeltirimBence alınır ve aldım da 1 liradan kimse ölmez deezer daha iyi ondan da böyle hareketler bekliyorum
+ çevrimdışı dinleme özelliği var yanlış bilgi aktarmışsin
çevrimdışı özelliği önemli
O nasıl oluyor Hocam?ben hiç para vermeden spotify premium kullanıyorum telefon pc televizyon çevrimdışı özeliğide açık
her hafta yeni üyelik açıp 7günlük deneme kullanıyorum çalma listemide ona devrediyorum böyle gidiyorO nasıl oluyor Hocam?
Hangi site o hocam link verebilrimsinizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuda çalma listem
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
320 kps müzik indirebileceğim yerde buldumkafam rahat
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Özel den atarım yasaktırLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ASUS_T00F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi site o hocam link verebilrimsiniz
İlk izlenim olarak bana tuhaf geldi reklam vs. yok ya sanki normal müzik çalardan çalıyormuş gibi
Bir link de ben alabilir miyimÖzel den atarım yasaktır
Merhaba Rica etsem banada link gönderebilirmisin. TesekkurlerÖzel den atarım yasaktır
kesinlikle yaklaşıp 6-7 aydır kullanıyorumö mükemmel bir servis ancak çevrimdışı olmadan çok fazla internet yer ve ayrıca sanırım bu kampanya da en yüksek kalitede dinleme de yok
edit : ilk kullanmaya başladğımda da vardı bu kampanya ancak normal premium üyelikti
evet ben de uzun süredir permium kullanıyorum ve verdiğim paraya da değiyor. istediğin müzik istediğin kalitede çevrimdışı her an elinde. Slogan gibi oldu yazın bunu bir yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?