>Pessimistic.
Üye
-
Konu Sahibi
-
Benim aldığım adam 6 için göndermiş almayı düşünürsen aksesuar ilanlarında konu varNerden alıp taktırabiliriz peki bunu?
Bunları takması basit jelatinden kolay Altın'da toz bırakmadığın sürece sorun olmaz olmadı bi telefoncuya götür takarlarAlması sıkıntı değilde ben takmayı bilmiyorum. Düzgünce takıcak biri lazım
cam budaNillkin amazing cp+ ürünü aldım alibabadan oda tam kaplıyordu yarın elime geçecek bakalım nasıl bişeymiş spigenin bu ürünü jelatin mi cam mı şimdi ?
Aynen öyle toz falan kalmadığı sürece kendiliğinden Yapışıyor zatencam buda
ben ikidir kendim takıyorum cam filmi kolay üstünde toz bırakma hava kabarcığı çok kolay çıkıyor zaten kendiliğinden yok oluyor
ben spigen cam koruyucu 50 tl ye aldım nasıl 100 tl ? cam film buAynen öyle toz falan kalmadığı sürece kendiliğinden Yapışıyor zaten
Spigenin normal jelatinleri 40₺ falan zaten temperli camı 100₺ ydi Buda camsa fiyat çok uygun markaya göre
Siteye girdim şimdi de 2 adet 60₺ bence bu cam değil
ben spigen cam koruyucu 50 tl ye aldım nasıl 100 tl ? cam film bu
videosunu izledim cam gibi durmuyo ama ben 5s için spigen cam koruyucuyu 50 tl ye aldım
yok ben 5s için aldım 6 ve plus yeni çıktı ya fiyatları fazladırLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bakın hocam burda 100₺
Onu bilmiyorum 6-6plus için fiyat bu aralardayok ben 5s için aldım 6 ve plus yeni çıktı ya fiyatları fazladır
Kesin mi bilmem ama bence film 2si 60₺ zaten görseldede sol alt tarafta hava kabarcıkları var dikkat ederseniz camda o şekilde kabarcık oluşmazArkadaşlar cam mı yoksa normal film mi kesin bir bilgisi olan var mı?
5c nin ekran zaten düz değil mi5C için aynısı varmı ?
20 TL lik koruyucu kullanıyorum ben
5 5c 5s için aynı zaten ekran filmleri sadece kılıf farklı5C için aynısı varmı ?
20 TL lik koruyucu kullanıyorum ben
Doğru ya onu unutmuşum5 5c 5s için aynı zaten ekran filmleri sadece kılıf farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?