ஐ๑göкнαη๑ஐ Üye arkadaşlar oyunu telefonu yatay tutup açın. --------------- Ekleme --------------- birinci bölümde duvarda nasıl yürüyeceğiz ya :S
arkadaşlar oyunu telefonu yatay tutup açın. --------------- Ekleme --------------- birinci bölümde duvarda nasıl yürüyeceğiz ya :S
kattar Üye worseinsect' Alıntı: aynen arkadasım bende de aynısını dedı ?? Genişletmek için tıkla ... yani yan şekilde tut demek --------------- Ekleme --------------- bu örümcek adam 1. bölümde duvarda yürümüyo lütfen söleyin nasıl olacak
worseinsect' Alıntı: aynen arkadasım bende de aynısını dedı ?? Genişletmek için tıkla ... yani yan şekilde tut demek --------------- Ekleme --------------- bu örümcek adam 1. bölümde duvarda yürümüyo lütfen söleyin nasıl olacak
Olic Üye kattar' Alıntı: yani yan şekilde tut demek --------------- Ekleme --------------- bu örümcek adam 1. bölümde duvarda yürümüyo lütfen söleyin nasıl olacak Genişletmek için tıkla ... Aynen bende katılıyorum ilk bölümde duvardan çıkamıyorum
kattar' Alıntı: yani yan şekilde tut demek --------------- Ekleme --------------- bu örümcek adam 1. bölümde duvarda yürümüyo lütfen söleyin nasıl olacak Genişletmek için tıkla ... Aynen bende katılıyorum ilk bölümde duvardan çıkamıyorum
furky41 Üye turkordu' Alıntı: Başlıkta bir hata olmuş yanlız Genişletmek için tıkla ... sendede hata var yanlız değil yalnız olcak yalından geliyo
turkordu' Alıntı: Başlıkta bir hata olmuş yanlız Genişletmek için tıkla ... sendede hata var yanlız değil yalnız olcak yalından geliyo