ARKADAŞLAR 3D sürümünü satın aldım nihayetinde, birçok eklenti, efektler oldukça mükemmel, hatta mükemmel ötesi birşey, bambaşka bişey oldu tel. ama eski sürümdeki bazı uygulamaları (örneğin arama kaydı detaylı listelenmesi) bulamıyorum, ya eklenti ile etkinleşecek yada yok. Arama kaydına girdiğimde telin Orj. kayıtlarına geçiyor. Oysaki önceki sürümlerde çok kullandığım bir özellikti bu, son olarak yan çevirince ekran halen dik duruyor, yani yatay ekrana geçmiyor. Ayrıca yine önceki sürümlerde cihazı kilitle butonu çok işimi gören bir butondu ama yine bu 3D sürümünde bulamadım, es kaza bir yere dokunuyorsun birşeyler açılıveriyor oto tuş kilidi çalışana kadar ... Kısaca özetlemeye gelirsek sanırım fazla karıştırıp kurcaladım ki birkaç defa da sapıttı, sildim yeniden yükledim, yada bendeki Belle sürümüyle çakışan birşeyler olabilir.
Sensation kardeş, bunlarla ilgili bir fikrin var mı ki ?
----------Eklendi @ 14:16:50 ---------- Yazıldı @ 14:13:58 ----------
Sanırım kırılması biraz zor yada imkansız gibi birşey kardeş. Satın alınca bir kod veriyor, yükleyip o kodu giriyorsun ve internet erişimi isteyip aktivasyon yapıyor. Olsa olsa ustalar bu aktivasyon işini kandırabilirlerse pro. içerisinde işte o zaman olur ...