SPB Software Mobile Shell v3.7.537 + seri.als

AYNA

Üye
arkadaşlar spb mobile shellin kendi sitesinde böyle bir sürümü daha çıkmadı en son sürüm 3.5 bu nasıl oluyor acaba_

54enesss

Üye
teşekkürler telefonum güzel durdu.. ama tek sıkıntı kendi kişilerimi bulamıyorum bu uygulama açıkkken nasıl bulabilirim???

Bunda hava durumunu güncellemedi nedenini bilen varmı

5800 aldıgımda bunu kesin yüklüytcem abi eline koluna sağlık bende kaç gündür arıyorum böle program yaa samsung satrda falan oluyordu 5800 da olmuyordu allah raz ıolsun.

KayraBey

Üye
teşekkürler telefonum güzel durdu.. ama tek sıkıntı kendi kişilerimi bulamıyorum bu uygulama açıkkken nasıl bulabilirim???

Tüm rehberin telefona kayıtlı olması ve kullanılan rehberin telefon olarak seçilmesi gerekiyor.Sim rehberini gösteremiyor ne yazık ki.

nes68

Üye
öncelikle program için teşekkürler, yalnız bende sony ericsson satio var, 2 aydır bu sertifika sorununu çözemedim, yardımcı olabilecek olan varmı. Şimdiden ilgililere çok teşekkür ediyorum.

teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler

higlift

Üye
setifika hatası veriyor nasıl kuracagım i 8910 a

sealaner

Üye
Bu sürümü kurup ****** ile tescilledikten sonra spb nin sitesinden 3.7.1 yapı 635 son rürümünü üstüne kurabilirsiniz sorunsuz çalışıyor.

akasema

Üye
arkadaşlar bunun wm 6.5 için olanı yok mu hep sis li yerleştirmişsiniz.

KayraBey

Üye
Burda paylaşılmaz zaten.Burası Symbian bölümü.

speedly

Üye
Süper paylaşım teşekkürler..

nasıl imzzalanıyor. Biri de çıkıp Allah rızası için su sertifikadan kurtulmayı imzalamayı anlatsınlas teşekkürler

Tlfunuza hackli, yani custom firmware yüklerseniz, sertifikaya ihtiyacınız kalmaz...