dostum eline saglık geçtiğimiz günlerde son sürümü indirdim ve kullanıyorum. fakat bu 5.0 versiyonun trial versuyonu filan yokmu 5800xm kullanılacak. bir deneyelim. belki satın bile alırız.
Arkadaşlar bende HTC 3300 var. Bi arkadaşım hollandadan hediye gönderdi.Menüsü hollandaca.Bu programı yükleyebilirmiyim bende, yada yüklemeyi nasıl yapıcam bana yardımcı olabilecek bi arkadaşım varsa minnettar kalırım.Usb ile teli pc ye bağladım.Birde mobile aygıt kurdum ama gerisini bilmiyorum
moderatör arkadaş kafan mı güzel var bu ovi storede ve tema değil ve harika bişi işletim sistemi mubarek ama sanırım 15 günlük deneme sürümü istersen ona bi çözüm ara millete fırça atacağına
moderatör arkadaş kafan mı güzel var bu ovi storede ve tema değil ve harika bişi işletim sistemi mubarek ama sanırım 15 günlük deneme sürümü istersen ona bi çözüm ara millete fırça atacağına
Yükleniyor arkadaşım sorun yok. Deneme sürümünü yapmak için forumda ve bu konuda s.erialler verilmiş kurduktan sonra o numaraları girip tam sürüm yapabilirsin.
Şifre girecek yer ayarlar bölümünde kurcalayın biraz programı bulursunuz tescille diye bir seçenek var ordan k.ey girip hale getiriyosunuz. Daha sonra yeni sürüm kursanızda yeni k.ey istemiyo.