SPB Mobile Shell v3.7.567 S60v5 SymbianOS9.4 Signed

Teşkkürlernadir başkan..bunu yabancı bir sitede gördüm sitede vardır sie paylasmamıstım.. varmıs

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o verilen sadece resim.

Εthnic

Üye
Bu resimdeki hava durum ve saat HTC stili ama bu versiyonda böyle bir eklenti yok.Kimse görüntüye kapılıp indirmesin.Ayrıca arama motoru hala bing kullanıyor Google değil.Arkadaş kendince gösteri yapmış

arkadas resmi sinyalin yanina operator ismi eklendigini gostermek icin eklemis.. programin ekran goruntusu diye vermemis resmi.. resimdeki goruntude programin modifiye edilmis hali.. biraz arastiran herkes yapabilir..

hocam ya bu widgetlere ekleme yapabiliyomuyuz? mesela ben bling i google yapmak istiyorum birde google translator un widgeti warmış onu arıyorum ama bulamadım bir türlü bilgisi olan varmı,şimdiden teşekkür ederim

FQXT

Üye
kayra arkadasım herkesın burda o htc saatını ve havadurmunu benım ekledıgımı bılecek kapasıtesı var ben resmı eklerken sadece operator ısmının yerını gostermek ıcın ekledım ve acıklamasıda yazıyo ama sen nasılsa bı heyecan yapmıssın kendınce gosterı falan demıssın yasın kac senın ALLAH askına ... ındırmeyın falan demıssın programı .yanı ınan o programın ıcındekı saat ve hava durumunu o sekılde programla beraber sanıp ındırıp sok yasayan sadece sensın dostum kendınce ucusa gecmıssın ) neyse ogrenecen zamanla hadı kolay gelsın ...

KayraBey

Üye

Gerekli açıklamayı mesajın altına ekledim.İnsanların bu sebeple mesaj yazmamaları için böyle bir uyarı yapmak istedim.Birçok forumda yapılan paylaşımı, paylaşanı deli edecek sorularla dolduran o kadar çok insan gördüm ki içimden böyle bir uyarı yapmak geldi ama hata etmişim.Bende biliyorum o saati senin sonradan koyduğunu.

Ayrıca burda o resimden hala hiçbirşey anlamayan bir sürü üye var.Sen biliyor olabilirsin ama herkes bilmiyor bu bir gerçek.

Sonuç olarak program telefona ayrı bir güzellik katıyor ve bende kullanıyorum.Kötülemek değil maksadım.Konu dağılmasın.Güzel paylaşım.Teşekkürler.

mhmthsn

Üye
kardeşim 5800 a oluyor mu bu program denedim bozuk diyor yada 5800 için spb varmı

KayraBey

Üye
Oluyor arkadaşım oluyor.5800 için biçilmiş kaftandır.Sertifikala kullan.Hatta hazır sertifikalısı var onu indir.Sorun çıkarmaması gerek...

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar birbirimizi üzmeye gerek yok.hepiniz yardım etmeye çalışıyorsunuz.teşekkür ediyorum.

ozanazy

Üye
crac.ked olanı sertifika hatası veriyor doğru birde ötekisini denemek lazım. Sertifika işiyle uğraşmayan denemesin

daha öncekini kaldırmıştım telefon hackli i8910 için hangisini kurmalıyım

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilkini kur.

Arkadaşlar 5230 widget ekleyemiyorum önceki sürümde sorun yoktu ama nednini anlamadım :S

ozanazy

Üye
Komple kaldırıp tekrar kur yüklerken bazen hata oluşuyo.

parrsali

Üye
5800 da kullana bilirmiyimm acabaa tşk ederim

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tabii kullanabilirsin.