Legendary_484
Üye
programı kapat telefonun menüsünden klasörü aç sonra programı açPeki bu programda klasör açmak diye bir şey var mı ? ben çok aradım ama bulamadım.
Örnek:Oyunlar klasörü açmak gibi
özür dilerim abi bi daha olmazEvet kıyaslıyorum var mı ?
telefonunda yoktan ram tüketen şeyler olabilir whatsapp gibi format at temizlenmiş olur sorunda çözülürteLin 5800 mi ?
Niye sizde öylede bizde 18 27 .s ?
Evet program çalışırken 50 mb ram boş.açılışta 55 mb oluyor.ben yabancı bir ofw vardı onu turkcelestirdm starterlarla falan oynadım.(yabancılar da oynamış zaten.)bu yüzden ram yüksek.program kurulu değilken boş ram 68 78 mb.
Peki bu programda klasör açmak diye bir şey var mı ? ben çok aradım ama bulamadım.
Örnek:Oyunlar klasörü açmak gibi
programı kapat telefonun menüsünden klasörü aç sonra programı aç
---------- Eklendi @ 19:46:11 ---------- Yazıldı @ 19:45:00 ----------
özür dilerim abi bi daha olmaz
mal mısın lan sorunlu musun kavga çıkarmaya yer mi arıyon
---------- Eklendi @ 19:47:35 ---------- Yazıldı @ 19:46:11 ----------
telefonunda yoktan ram tüketen şeyler olabilir whatsapp gibi format at temizlenmiş olur sorunda çözülür
Ya BEn dediğin yaptın shelli kapadım.Menüye Oyunlar klasoru actım.Daha sonra shelli açtım widget ekle dedim klasor gozukmuyo kiprogramı kapat telefonun menüsünden klasörü aç sonra programı aç
programı kapat telefonun menüsünden klasörü aç sonra programı aç
---------- Eklendi @ 19:46:11 ---------- Yazıldı @ 19:45:00 ----------
özür dilerim abi bi daha olmaz
mal mısın lan sorunlu musun kavga çıkarmaya yer mi arıyon
---------- Eklendi @ 19:47:35 ---------- Yazıldı @ 19:46:11 ----------
telefonunda yoktan ram tüketen şeyler olabilir whatsapp gibi format at temizlenmiş olur sorunda çözülür
sakin ol repçi parçasıSenin agzını s... dogru konus benle
sen anlamadın 3-5 mesaj önce cfw den bahsetmişsin ya güzel kardeşimYa ben CWF den bahsetmiyorum.Bildiğimiz program ''SPB MOBİLE SHELL '' neyse önemli değil
evet denedim olmuyoYa BEn dediğin yaptın shelli kapadım.Menüye Oyunlar klasoru actım.Daha sonra shelli açtım widget ekle dedim klasor gozukmuyo ki
Oratsu için hack gerkmiyomu bide spb ve belle shell haricinde başka arayüz varmı ama hack siZ
Oratsu için hack gerkmiyomu bide spb ve belle shell haricinde başka arayüz varmı ama hack siZ
Gerekmiyo galiba oratsu için hack.gerekiyosada hacke, çok basit.
teşekkürler şu oratsu yu bi deneyeyimSpb ve belle diye bişey yok spb programına bi takım skinler yüklenebiliyor bunlardan biri de belle. Hiç bi skin için de hack e gerek yok
bide belle shell diye bi program var android gibi üstten bluetooth menüsü filan iniyo onu kastetmiştim ama orta tuşa basınca orj. menü açılıyo widged az ve arada oto. kapandığı için hoşuma gitmedi
Spb ve belle diye bişey yok spb programına bi takım skinler yüklenebiliyor bunlardan biri de belle. Hiç bi skin için de hack e gerek yok
N desk i deneyin oda süper ram falan yemiyo fazla
Telefonu telefon yapan bir program kesinlikle yüklü kalsin ben çok aliştim tam n97 mi satiyordum bunu yükledikten sonra vazgeçtim şarzda bir değişiklik yok hemde hava durumunu saat başi güncellediği halde lütfen kullanmayanlar yanliş yorum yapmasin
Ben kullaniyorum sarji 2 gun dayaniyor ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?