Oğuzhan Üye Kerim.' Alıntı: ne zaman gelebilir buraya Genişletmek için tıkla ... İlk olarak Denizli'ye gonderilmesini rica ediyorum.
Kerim.' Alıntı: ne zaman gelebilir buraya Genişletmek için tıkla ... İlk olarak Denizli'ye gonderilmesini rica ediyorum.
ismail Üye Oğuzhan' Alıntı: Valla bilmiyorum. Turkcell, Vodafone mis gibi ama Avea... Koydeki ev iki katli ust katta cekiyor ama allt cekmiyor. Mecbur gerektiginde ust kata cikmam gerekiyor. Ne yapayim artik babamin interneti emecegim. O da avea ama idare ederim bir sekilde. Genişletmek için tıkla ... Aveadan vdfoneye geçcem ama kampanya bekliyom - - - Eklendi - - - aveanın direkler çin malı galiba
Oğuzhan' Alıntı: Valla bilmiyorum. Turkcell, Vodafone mis gibi ama Avea... Koydeki ev iki katli ust katta cekiyor ama allt cekmiyor. Mecbur gerektiginde ust kata cikmam gerekiyor. Ne yapayim artik babamin interneti emecegim. O da avea ama idare ederim bir sekilde. Genişletmek için tıkla ... Aveadan vdfoneye geçcem ama kampanya bekliyom - - - Eklendi - - - aveanın direkler çin malı galiba
Oğuzhan Üye İsmail' Alıntı: Aveadan vdfoneye geçcem ama kampanya bekliyom - - - Eklendi - - - aveanın direkler çin malı galiba Genişletmek için tıkla ... Ozgur genc tarifesi vardi. Ablam ona gecti internet falan cok daha.ucuz. Avea'da kampanya olmuyor hic.
İsmail' Alıntı: Aveadan vdfoneye geçcem ama kampanya bekliyom - - - Eklendi - - - aveanın direkler çin malı galiba Genişletmek için tıkla ... Ozgur genc tarifesi vardi. Ablam ona gecti internet falan cok daha.ucuz. Avea'da kampanya olmuyor hic.
ismail Üye Oğuzhan' Alıntı: Ozgur genc tarifesi vardi. Ablam ona gecti internet falan cok daha.ucuz. Avea'da kampanya olmuyor hic. Genişletmek için tıkla ... Evet aveada yok hiç Ama vodafone bayide yok dedi Şöyle 23 liraya 5000 sms 500 dakka 1 gb olabilir
Oğuzhan' Alıntı: Ozgur genc tarifesi vardi. Ablam ona gecti internet falan cok daha.ucuz. Avea'da kampanya olmuyor hic. Genişletmek için tıkla ... Evet aveada yok hiç Ama vodafone bayide yok dedi Şöyle 23 liraya 5000 sms 500 dakka 1 gb olabilir
Oğuzhan Üye İsmail' Alıntı: Evet aveada yok hiç Ama vodafone bayide yok dedi Şöyle 23 liraya 5000 sms 500 dakka 1 gb olabilir Genişletmek için tıkla ... Her ay 23 tl pahali gibi...
İsmail' Alıntı: Evet aveada yok hiç Ama vodafone bayide yok dedi Şöyle 23 liraya 5000 sms 500 dakka 1 gb olabilir Genişletmek için tıkla ... Her ay 23 tl pahali gibi...
İhtiyar007 Üye .caner.' Alıntı: Aldım 1 tane Birde Warez olarak içine IshalOs attikmi tamamdir. Genişletmek için tıkla ... Kabiz OS daha iyi gider bu cihaza
.caner.' Alıntı: Aldım 1 tane Birde Warez olarak içine IshalOs attikmi tamamdir. Genişletmek için tıkla ... Kabiz OS daha iyi gider bu cihaza