Sözlerimin Arkasındayım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haluk.

Üye
ömer abi sana bir soru sorcam. durduk yere 13 yaşında tanımadığın biri selam verse alırmısın yoksa almaz ve onu küçük düşürücü konu mu açarsın?

Sorun ondan kaynaklanmiyor anlaşılan onceki yorumlarina bakarak bir degerlendirme yapmış

Tepkiler: Invoke

Haluk.

Üye
Olsun sorum yinede geçerli. ve kesinlikle konu ordan kaynaklanıyor.

- - - Eklendi - - -

Argo yasak olmasa işin sonunda ban olmasa ben bilirdim yapacağımı ama diğer abilere saygısızlık olmasın boşver

Haluk.

Üye
Ben haklı olduğum anlaşılana kadar susmam kardeşim. Haksızlıklar karşısında boyun eğmem ben.

- - - Eklendi - - -

benden yaşça büyük birinin benim hakkımda ezik gibi konuşmasına boyun eğmem
aynaya bakmasını tavsiye veririm ve eve gidince bu olanları bi düşünmesini tavsiye ederim sorun bende mi diye

ama tek konu altında yapsaydınız görüşmenizi forum kirlenmezdi bu olay bir an önce tatlıya bağlanıp konu(lar) kilitlenmeli forum huzura kavuşmalı

Haluk.

Üye
ya kardeşim benden birşey bekleme birazda konuyu açan şahsa söyle ben hiç birşey yapmayacağım haklı olduğum anlaşılana kadar ve mesajlara devam.

achambo

Üye
bu son 6-7 aya ben de dahil miyim

Reşwan

Emekli Yönetici
Rahatsız olduğun Öm < Pm varsa bunu şikayet ederdin ilgilenirdik, yada özelden uygun dille uyarırdın yapmazdı yada yaklaşmazdı, ayrıca bir selam için bu kadar aşağılamak küçük düşürmek hiç hoş değil, konuşmuyor olabilirsin kendinle eşit seviyede görmüyor olabilirsin ama onu bu şekilde ulu orta rencide etmende senin yaşına uygun bir davranış değil.
Gereksiz konuları hakaret ve tartışmaların konuşulduğu bir ortam haline gelmiş
Forum kuralları her yerde geçerlidir, gereksiz bölümünde gereksiz konular ve gereksiz tartışmalar da belli bir düzeydedir.

Foruma duyarlı arkadaşlardan böylesi gereksiz konuları ve hakaret denebilecek tartışmaları konu uzamadan yada arada kaybolmadan şikayet etmelerini önemle rica ediyorum.

Keyifli forumlar.

Tepkiler: Haluk.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...