-Emre Üye MrTech' Alıntı: Yok bizim tren baska rayda onda sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... Bizimki yht
Akıncı Üye MrTech' Alıntı: Biz neyiz lağn Genişletmek için tıkla ... Sen cansın burdaki demek istedıgim hepimizin aynı anda cevap vermemiz
MrTech' Alıntı: Biz neyiz lağn Genişletmek için tıkla ... Sen cansın burdaki demek istedıgim hepimizin aynı anda cevap vermemiz
MrTech Üye -Akıncı' Alıntı: Sen cansın burdaki demek istedıgim hepimizin aynı anda cevap vermemiz Genişletmek için tıkla ... Canim kardesim sende cansin Kargasa cok olurdu aynen
-Akıncı' Alıntı: Sen cansın burdaki demek istedıgim hepimizin aynı anda cevap vermemiz Genişletmek için tıkla ... Canim kardesim sende cansin Kargasa cok olurdu aynen
-Emre Üye MrTech' Alıntı: Canim kardesim sende cansin Kargasa cok olurdu aynen Genişletmek için tıkla ... Zaten bayagi bi oldu
MrTech' Alıntı: Canim kardesim sende cansin Kargasa cok olurdu aynen Genişletmek için tıkla ... Zaten bayagi bi oldu
MrTech Üye -Emre' Alıntı: Zaten bayagi bi oldu Genişletmek için tıkla ... Daha da fazla olurdu buna da sukur kardesim.
-Emre' Alıntı: Zaten bayagi bi oldu Genişletmek için tıkla ... Daha da fazla olurdu buna da sukur kardesim.
-Emre Üye MrTech' Alıntı: Daha da fazla olurdu buna da sukur kardesim. Genişletmek için tıkla ... Haklısın
Akıncı Üye MrTech' Alıntı: Canim kardesim sende cansin Kargasa cok olurdu aynen Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye aslında tartışma çıkaran/çıkartabilecek her konu kilitlenip gereksizler rahata kavuşturulmalıdır
Invoke Üye la yok ya geçen yine ateistin biri bişi yazmış cevap yazdım, konu kilitlenmiştir dedi, hep ben yazınca böyle oluyor. Sonra içimde kalıyor =P
la yok ya geçen yine ateistin biri bişi yazmış cevap yazdım, konu kilitlenmiştir dedi, hep ben yazınca böyle oluyor. Sonra içimde kalıyor =P
-Emre Üye -qarapapaq-' Alıntı: la yok ya geçen yine ateistin biri bişi yazmış cevap yazdım, konu kilitlenmiştir dedi, hep ben yazınca böyle oluyor. Sonra içimde kalıyor =P Genişletmek için tıkla ...
-qarapapaq-' Alıntı: la yok ya geçen yine ateistin biri bişi yazmış cevap yazdım, konu kilitlenmiştir dedi, hep ben yazınca böyle oluyor. Sonra içimde kalıyor =P Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye -qarapapaq-' Alıntı: la yok ya geçen yine ateistin biri bişi yazmış cevap yazdım, konu kilitlenmiştir dedi, hep ben yazınca böyle oluyor. Sonra içimde kalıyor =P Genişletmek için tıkla ... kendine çeki düzen ver o zaman hem kendinden büyük kişilerede la diye hitab etme
-qarapapaq-' Alıntı: la yok ya geçen yine ateistin biri bişi yazmış cevap yazdım, konu kilitlenmiştir dedi, hep ben yazınca böyle oluyor. Sonra içimde kalıyor =P Genişletmek için tıkla ... kendine çeki düzen ver o zaman hem kendinden büyük kişilerede la diye hitab etme
Haluk. Üye MrTech' Alıntı: Gece gece "selam" mi olurmus ? Genişletmek için tıkla ... sünnetin gecesi gündüzü var mıdır soruyorum sizlere adam iyilik ettik kötülük bulduk. - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: Olur.Tanismiyorsun etmiyorsun neden "GECE" "SELAM" yaziyorsun ? Genişletmek için tıkla ... selam yazmadım. Selamın Aleyküm yazdım sen yolda hiç tanımadığın kişilere selam vermezmisin ? - - - Eklendi - - - Symbian Pro' Alıntı: Rahatsız oluyor tanımadığı bir kişiyle konuşmaktan belki Genişletmek için tıkla ... olsun olmasın verilen selamı almak zorunda! Çünkü farz
MrTech' Alıntı: Gece gece "selam" mi olurmus ? Genişletmek için tıkla ... sünnetin gecesi gündüzü var mıdır soruyorum sizlere adam iyilik ettik kötülük bulduk. - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: Olur.Tanismiyorsun etmiyorsun neden "GECE" "SELAM" yaziyorsun ? Genişletmek için tıkla ... selam yazmadım. Selamın Aleyküm yazdım sen yolda hiç tanımadığın kişilere selam vermezmisin ? - - - Eklendi - - - Symbian Pro' Alıntı: Rahatsız oluyor tanımadığı bir kişiyle konuşmaktan belki Genişletmek için tıkla ... olsun olmasın verilen selamı almak zorunda! Çünkü farz
İhtiyar007 Üye Haluk.' Alıntı: sünnetin gecesi gündüzü var mıdır soruyorum sizlere adam iyilik ettik kötülük bulduk. - - - Eklendi - - - selam yazmadım. Selamın Aleyküm yazdım sen yolda hiç tanımadığın kişilere selam vermezmisin ? Genişletmek için tıkla ... durum şimdi değişti selam yazmamış Selamun Aleyküm yazmış Allahın selamı yani
Haluk.' Alıntı: sünnetin gecesi gündüzü var mıdır soruyorum sizlere adam iyilik ettik kötülük bulduk. - - - Eklendi - - - selam yazmadım. Selamın Aleyküm yazdım sen yolda hiç tanımadığın kişilere selam vermezmisin ? Genişletmek için tıkla ... durum şimdi değişti selam yazmamış Selamun Aleyküm yazmış Allahın selamı yani
Haluk. Üye Symbian Pro' Alıntı: olay anca şöyle tatlıya bağlanır küçük olan taraf özür dileyecek büyük olan tarafta büyüklük yapıp affedecek Genişletmek için tıkla ... Benim hatam olsa özür dilerdim - - - Eklendi - - - Kardeşim gece olsun olmasın ben selam yazmaım Selamın Aleyküm yazdım . Ve verdiğim selamı almadı -Battal kardeş üstüne üstlük durduk yere selam verilmezmiş. peh-,-
Symbian Pro' Alıntı: olay anca şöyle tatlıya bağlanır küçük olan taraf özür dileyecek büyük olan tarafta büyüklük yapıp affedecek Genişletmek için tıkla ... Benim hatam olsa özür dilerdim - - - Eklendi - - - Kardeşim gece olsun olmasın ben selam yazmaım Selamın Aleyküm yazdım . Ve verdiğim selamı almadı -Battal kardeş üstüne üstlük durduk yere selam verilmezmiş. peh-,-
Haluk. Üye Symbian Pro' Alıntı: tartışmalarda kişi hep kendisini haklı görür bunda şeytanın rolü büyüktür Genişletmek için tıkla ... selam vermekte şeytanın vesvesesi zaten . -,-
Symbian Pro' Alıntı: tartışmalarda kişi hep kendisini haklı görür bunda şeytanın rolü büyüktür Genişletmek için tıkla ... selam vermekte şeytanın vesvesesi zaten . -,-