Invoke Üye MrTech' Alıntı: Yazdiklarimizi dikkatli oku da oyle konus.Allah'in selamina sozum yok.Bi'daha soyluyorum dikkatli oku yazdiklarimizi.. Genişletmek için tıkla ... İngiliz versiyonu hi'ın selam versiyonu var. Allah'ın selamı üzerine olsun demek var. - - - Eklendi - - - Sago.Kaf-Kef' Alıntı: tamam konuşmaktan rahatsız olsunda Niye konu açıyor dalga gecmek için? Genişletmek için tıkla ... hangi konu la ben onu okumamış mıyım?
MrTech' Alıntı: Yazdiklarimizi dikkatli oku da oyle konus.Allah'in selamina sozum yok.Bi'daha soyluyorum dikkatli oku yazdiklarimizi.. Genişletmek için tıkla ... İngiliz versiyonu hi'ın selam versiyonu var. Allah'ın selamı üzerine olsun demek var. - - - Eklendi - - - Sago.Kaf-Kef' Alıntı: tamam konuşmaktan rahatsız olsunda Niye konu açıyor dalga gecmek için? Genişletmek için tıkla ... hangi konu la ben onu okumamış mıyım?
Sago.Kaf-Kef Üye MrTech' Alıntı: Yazdiklarimizi dikkatli oku da oyle konus.Allah'in selamina sozum yok.Bi'daha soyluyorum dikkatli oku yazdiklarimizi.. Genişletmek için tıkla ... Siz benim yazdklarımı dikkatli okuyun.
MrTech' Alıntı: Yazdiklarimizi dikkatli oku da oyle konus.Allah'in selamina sozum yok.Bi'daha soyluyorum dikkatli oku yazdiklarimizi.. Genişletmek için tıkla ... Siz benim yazdklarımı dikkatli okuyun.
İhtiyar007 Üye Sago.Kaf-Kef' Alıntı: tamam konuşmaktan rahatsız olsunda Niye konu açıyor dalga gecmek için? Genişletmek için tıkla ... dalga geçmek için değil uyarı için
Sago.Kaf-Kef' Alıntı: tamam konuşmaktan rahatsız olsunda Niye konu açıyor dalga gecmek için? Genişletmek için tıkla ... dalga geçmek için değil uyarı için
andezitt Üye Işte hiç bir forum sitesinde bunun için kimseye pm atmam. Varsa soracak olduğum bişey konu açarım eğer ordan pm at derlerse ordan atarım. Kimseyi rahatsız etmem gerek yok. Ha bana özel pm atarlarsada terslemem elimden geldiğince yardım ederim.
Işte hiç bir forum sitesinde bunun için kimseye pm atmam. Varsa soracak olduğum bişey konu açarım eğer ordan pm at derlerse ordan atarım. Kimseyi rahatsız etmem gerek yok. Ha bana özel pm atarlarsada terslemem elimden geldiğince yardım ederim.
Sago.Kaf-Kef Üye -qarapapaq-' Alıntı: İngiliz versiyonu hi'ın selam versiyonu var. Allah'ın selamı üzerine olsun demek var. - - - Eklendi - - - hangi konu la ben onu okumamış mıyım? Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...sinda-olmadigina-sukretmeli-insan-825107.html Neyse sizinle tartışmak istemiyorum..
-qarapapaq-' Alıntı: İngiliz versiyonu hi'ın selam versiyonu var. Allah'ın selamı üzerine olsun demek var. - - - Eklendi - - - hangi konu la ben onu okumamış mıyım? Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...sinda-olmadigina-sukretmeli-insan-825107.html Neyse sizinle tartışmak istemiyorum..
MrTech Üye Simdi cogu kisi icin ban yemek istemiyorum.Ayrica degecek insanlar da degil.Onlar Allah katinda hakettiklerini bulsunlar o kadar...
Simdi cogu kisi icin ban yemek istemiyorum.Ayrica degecek insanlar da degil.Onlar Allah katinda hakettiklerini bulsunlar o kadar...
Sago.Kaf-Kef Üye MrTech' Alıntı: Simdi cogu kisi icin ban yemek istemiyorum.Ayrica degecek insanlar da degil.Onlar Allah katinda hakettiklerini bulsunlar o kadar... Genişletmek için tıkla ... inşallah..
MrTech' Alıntı: Simdi cogu kisi icin ban yemek istemiyorum.Ayrica degecek insanlar da degil.Onlar Allah katinda hakettiklerini bulsunlar o kadar... Genişletmek için tıkla ... inşallah..
İhtiyar007 Üye olay anca şöyle tatlıya bağlanır küçük olan taraf özür dileyecek büyük olan tarafta büyüklük yapıp affedecek
olay anca şöyle tatlıya bağlanır küçük olan taraf özür dileyecek büyük olan tarafta büyüklük yapıp affedecek
Invoke Üye Sago.Kaf-Kef' Alıntı: http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...sinda-olmadigina-sukretmeli-insan-825107.html Neyse sizinle tartışmak istemiyorum.. Genişletmek için tıkla ... Hmm, bence de tartışmayalım Haklısın.
Sago.Kaf-Kef' Alıntı: http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...sinda-olmadigina-sukretmeli-insan-825107.html Neyse sizinle tartışmak istemiyorum.. Genişletmek için tıkla ... Hmm, bence de tartışmayalım Haklısın.
MrTech Üye -Akıncı' Alıntı: son aylarda bende katıldım Genişletmek için tıkla ... Neye katildin hacim ?
MrTech Üye -Akıncı' Alıntı: Gereksizlere ağam Genişletmek için tıkla ... Gereksiz biraz rayindan cikti kardesim.Rayina oturur cok yakinda insallah.
-Akıncı' Alıntı: Gereksizlere ağam Genişletmek için tıkla ... Gereksiz biraz rayindan cikti kardesim.Rayina oturur cok yakinda insallah.
-Emre Üye -Akıncı' Alıntı: Gereksizlere ağam Genişletmek için tıkla ... Muco nerdesin ya kaçırdın olayları
Akıncı Üye MrTech' Alıntı: Gereksiz biraz rayindan cikti kardesim.Rayina oturur cok yakinda insallah. Genişletmek için tıkla ... Ben ray oturunca gelem o zaman
MrTech' Alıntı: Gereksiz biraz rayindan cikti kardesim.Rayina oturur cok yakinda insallah. Genişletmek için tıkla ... Ben ray oturunca gelem o zaman
MrTech Üye -Akıncı' Alıntı: Ben ray oturunca gelem o zaman Genişletmek için tıkla ... Yok bizim tren baska rayda onda sikinti yok
-Akıncı' Alıntı: Ben ray oturunca gelem o zaman Genişletmek için tıkla ... Yok bizim tren baska rayda onda sikinti yok
Akıncı Üye -Emre' Alıntı: Muco nerdesin ya kaçırdın olayları Genişletmek için tıkla ... Ben ve bır kaç kardeşim burada olsa olaylar sonu daha kötü olurdu.
-Emre' Alıntı: Muco nerdesin ya kaçırdın olayları Genişletmek için tıkla ... Ben ve bır kaç kardeşim burada olsa olaylar sonu daha kötü olurdu.
Akıncı Üye MrTech' Alıntı: Yok bizim tren baska rayda onda sikinti yok Genişletmek için tıkla ... Onu bilıyom
MrTech Üye -Akıncı' Alıntı: Ben ve bır kaç kardeşim burada olsa olaylar sonu daha kötü olurdu. Genişletmek için tıkla ... Biz neyiz lağn
-Akıncı' Alıntı: Ben ve bır kaç kardeşim burada olsa olaylar sonu daha kötü olurdu. Genişletmek için tıkla ... Biz neyiz lağn