Otuz Üye la oğlum mahfettin beni ne söylemesi okuyamadım bile yarısına kadar geldim daha bir tanesini düzgün okuyamadım bunlar hep gacı ağzı gacılar rahat okur rahat konuşurlar nede olsa mübarek insanlar ))
la oğlum mahfettin beni ne söylemesi okuyamadım bile yarısına kadar geldim daha bir tanesini düzgün okuyamadım bunlar hep gacı ağzı gacılar rahat okur rahat konuşurlar nede olsa mübarek insanlar ))
ultrayer6 Üye Onu geçtim, kimse ilk seferde hızlı hızlı söyleyerek "o su şişesi bu su şişesi şu su şişesi" tekerlemesini hatasız söyleyemez.
Onu geçtim, kimse ilk seferde hızlı hızlı söyleyerek "o su şişesi bu su şişesi şu su şişesi" tekerlemesini hatasız söyleyemez.
x-scarface Üye Hıgh_Voltage27' Alıntı: bi antep lafı derki:[ De get ]bune leyn okuyamam o kadar Genişletmek için tıkla ... Onun orjinali ''La goda get nalet hanee hofurdama'' olacak
Hıgh_Voltage27' Alıntı: bi antep lafı derki:[ De get ]bune leyn okuyamam o kadar Genişletmek için tıkla ... Onun orjinali ''La goda get nalet hanee hofurdama'' olacak
Neisseria.Ps Üye O pikap bu pikap şu pikap daha zor, gibi. Genelde arkadaşlarım o pikap bu pikap şukipap diyor
hikmet366 Üye J.Stern' Alıntı: Oyhşşş Genişletmek için tıkla ... Noldu - - - Eklendi - - - J.Stern' Alıntı: Oyhşşş Genişletmek için tıkla ... Noldu
J.Stern' Alıntı: Oyhşşş Genişletmek için tıkla ... Noldu - - - Eklendi - - - J.Stern' Alıntı: Oyhşşş Genişletmek için tıkla ... Noldu
MaxiShe Üye En zoruda bu geldi bana Siz bizim Çekoslavakyalılaştırdıklarımızdan mısınız yoksa Çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdan mısınız?
En zoruda bu geldi bana Siz bizim Çekoslavakyalılaştırdıklarımızdan mısınız yoksa Çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdan mısınız?