Şöyle bir kasa toplamalı mıyım?Artıları,eksileri???

hijen açısından tavsiye etmem klavye fare falan.

yok ya 2.el diye küçümseme çok iyiler 2.el al ama sağlamlığına dikkat edebiliceksen tabi yada sakat çıktımı geri götürebileceksen.Genellikle kazıklamıyolar ama..

----------Eklendi @ 21:56:12 ---------- Yazıldı @ 21:54:51 ----------

bu arada hasan kemulator ü yaptınmı ses seda çıkmadıda

yok denemedım laptopun sarjı yok....
Yarın yaparım..

onu demiyorum adam wc ye gidiyor elini yıkamadan pc nin başına geçiyor öksürüyor hapşırıyor burnunu karıştırıyor sonra klavyeye basıyor fareyi tutuyor daha sayayımmı?

onu demiyorum adam wc ye gidiyor elini yıkamadan pc nin başına geçiyor öksürüyor hapşırıyor burnunu karıştırıyor sonra klavyeye basıyor fareyi tutuyor daha sayayımmı?

maşallah olsun göz görmeyince gönül katlanıyo

yaaa acmıyomkı ınternetsız laptpu napayım....
Cok ıyı bısey degıl zaten oynda kaldırmıyor

doğru diyosun internetsiz çekilmiyo hele bide oyun kaldırmıyosa bi ara benim net gitti pc ye geçmez oldum sonra geri geldi pc den çıkmaz oldum

hasan ttnet in lokum kampanyası var internet ücretsiz oluyormuş bir bak derim o kampanyaya

ben onu anlamadım nası bedava ya

----------Eklendi @ 22:27:02 ---------- Yazıldı @ 22:24:58 ----------

detaya inince açığa çıkıyo

Kullanıcılar herhangi bir taahhüt, sözleşme ya da ücret talep edilmeden internet hizmetinden faydalanmaya başlayabilecek. İnternete bağlanmak isteyen aboneler, 1 Mbps hız için saatlik 1 TL ve günlük 2 TL ödeyecek.

ilk 2 ay ücretsizmiş

----------Eklendi @ 22:29:45 ---------- Yazıldı @ 22:29:02 ----------

evdekıler almıyo..
ders çalış diyolar dimi? benimde babam kestiricekmiş neti ders çalışayım diye

Tepkiler: PrınceOfPersia

benim neti kestiremezler telden bağlanıyom pc ile

----------Eklendi @ 22:32:06 ---------- Yazıldı @ 22:31:09 ----------

Benim yazdığımdada günlük kullanım falan diyo??

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
vatandan kdv dahil fiyat 1680e topla.Sürücüsü,klavyesi,hoparlörü,faresi,kedisi falan benden olsun