KomiserMemoli_12
Üye
Windows Xp kurulumunda hata veren bilgisayar Windows 7 kurulumunda da hata verecektir. Sorun yazilmsal değil donanımsal bence. Dediğim gibi ya ekran kartında ya da ramlerde sorun vardır.Bazı eski sistemlerde sıkıntı olabiliyor, farklı bir yol W7 kur sonra xp iso yu D sürücüsüne at / çıkart kurulum setup vardır, tıkla başlar. Uğraş biraz.
Daha önce w7 yüklediğini söyledi, D ye isoyu atıp usb kullanmadan yüklenebilir.Ben çok fazla anlamadığım için sana daha fazla yardımcı olamayacagim. ISO dosyalarinda da sorun olabilir,
Windows Xp kurulumunda hata veren bilgisayar Windows 7 kurulumunda da hata verecektir. Sorun yazilmsal değil donanımsal bence. Dediğim gibi ya ekran kartında ya da ramlerde sorun vardır.
Aslında w7 hatta w10 hiçte kasan sistemler değiller, adamlar 1gb ramli 1ghz işlemcili dandik tabletlere yüklüyorlar, çalışıyor ama üzerinde biraz oynama yapman şart. Kasma donma yepyeni cihazda da olabiliyor, özellikle güncelleme safhasında felç geçiren, donan, açılmayan birçok olaya denk gelmek mümkün.Win 7 den neden geri döndüğümü de hatırladım sistem aşırı kasıyordu kullanamıyordum . Win7 kalsa iyi olacak aslında da . Bu arada her durumda bios update deneyeceğim benim versiyonun üzerine 5 güncelleme yayınlamış adamlar
ne formatmış arkadaş 3 gündür içinden çıkamadım
Sorun yazilimsal değil. Yüz tane de Xp indirsen donanımda sorun olduktan sonra değişen hiçbir şey olmaz. Ayrıca verdiğiniz link sanırım servis paketi 2 yi içeriyor ve 64 bit Windows Xp için.Microsoft'un sitesindekini denedinizmi?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sağolun size de teşekkürler kırk farklı yerden iso buldunuz vakit ayırdınız . Programı da denerimNeyse sen bilgisayarı duzelttin önemli olan bu. Sisteme düzenli bakım yapmanı tavsiye ederim. İobit in yazılımları çok iyi. Bi de wise care 365 programını öneririm. İnternette wise care nin tam sürümünü bulabilirsin.
Çözülür acele yokBios olayını çözemedik be . Ona yanarım .
Buraya da yazdın da . Asıl sorduğun konuya yazdın .Bak burda da yok . Ben bu biosun hallolduğunu rüyamda mı yazdım arkadaş nereye gitti benim cevaplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?