Silinen Üye 2526643
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Windows 10 yükle o zamanBu arada win7 soran hocam donanım desteklemiyor maalesef .
Ben senin için yükleyeceğim o zaman bugün. Akşama anca yüklenir herhalde. Xp'lere dil paketi kurulmuyor. Bende çok uğraştım ama olmuyor. Akşama linki veririm sana.Geç geldim . Herkese teşekkürler cevap için . Acelem yok zaman olarak yarın olur fakat indirdiğim 2 farklı sitedeki isodan da format atmayı deniyorum boot ekranı işlemlerinden sonra dosya okuma bölümünde mavi ekran veriyor . UsbLoader miydi unuttum programın adını onunla yaptım . Rufusu açmıyor bilgisayar . Temiz format için farklı bir yöntem de varsa ikrama geçer . Bu arada win7 soran hocam donanım desteklemiyor maalesef .
Bu arada ingilizce olması benim için daha iyi hoşuma gidiyor en azından birkaç kelime de olsa öğreniyorum da tek ben kullanmıyorum bilgisayarı kardeşlerim var yaşları biraz küçük onlar da oynuyorlar . Türkçe dil paketi sonradan yüklenemez mi
Sağolun hocam . Bu arada konu içinde konu oluyor ama dvdsi olmayan driverlar için ne yapılmalı otomatik kuran programlar pek önerilmiyor. XP'de de win7-10 gibi aygıt yöneticisinden sürücü güncelleştir yaparak kurulabilir mi ? Ben Driver Booster kullanıyordum genelde.Ben senin için yükleyeceğim o zaman bugün. Akşama anca yüklenir herhalde. Xp'lere dil paketi kurulmuyor. Bende çok uğraştım ama olmuyor. Akşama linki veririm sana.
Anladığım kadarı ile USB den kuracaksın Windows Xp yi. Ben sana nasıl yapacağını da anlatırım akşama.Ben yüklüyorum mediafire ya akşama linki aticam temiz ISO dosyasidir. Orjinal sp3 tür ben de uzun yıllar kullandım. İnternetten indireceklerinin çoğunda oynama yapılmıştır. hiç indirme ben sana vericem temiz Windows Xp. Sürücü kurma işine gelince ben de driver booster kullanıyorum benim PC de çok eskidi. Hiç sürücü aramakla uğraşmıyorum. Eski bilgisayarların sürücülerini bulmak çok zor çünkü.
Memoli Sp3 dedin de sp1 sp2 giibi bunlar oynanmış windows Nlite ile ek paketini ekletiyorlar.Ben yüklüyorum mediafire ya akşama linki aticam temiz ISO dosyasidir. Orjinal sp3 tür ben de uzun yıllar kullandım. İnternetten indireceklerinin çoğunda oynama yapılmıştır. hiç indirme ben sana vericem temiz Windows Xp. Sürücü kurma işine gelince ben de driver booster kullanıyorum benim PC de çok eskidi. Hiç sürücü aramakla uğraşmıyorum. Eski bilgisayarların sürücülerini bulmak çok zor çünkü.
Anladığım kadarı ile USB den kuracaksın Windows Xp yi. Ben sana nasıl yapacağını da anlatırım akşama.
Kardeşim elimdeki orjinal cd den ISO olusturdum onu paylasicam. Herhangi bir oynama ekleme çıkarma yok. Ben yıllarca kullandim. Güvenle kurup kullanabilirsiniz.Memoli Sp3 dedin de sp1 sp2 giibi bunlar oynanmış windows Nlite ile ek paketini ekletiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?