Peocawe
Üye
-
Konu Sahibi
-
2 saatte yüzde beş düşmesi normal bunda anormal bir şey yok ki o telefon devamlı şebekeye bağlanıyor arada saate baktığında veya uygulamalara baktığında ekran açıldı sarj yiyor bu değerler çok abartılı deği yani
Başka #Batarya Dene
2 saate %5 dogrudur cok normal hatta az bile gidiyo denilebilir
kullanmadiginda mobil veriyi falan kapa
Belki denemişsindir ama ben kendimde işe yarayan yöntemi yazayım.Telefonun pili yerinden çıkıyorsa %20 değerlerine gelince telefonu kapat .Pili yerinden çıkart bir saat kadar kenarda dursun sonra yerine tak ve sarj et.Akşam telefonun sarj değeri %100 iken altı saat filan uyuyup kalkınca %80 değerine düşüyordu .Bu yöntemi denedikten sonra %97 değerine düşüyor.
Normal. Benim telefonunda düşüyor.
Anormal durum o kadar dusmemesi lazim benim cihazi aldigimda geceden sabaha %3 falan dusuyordu simdi %15 dusuyot batarya cop oldu yaa
Batarya bitmis hocam o kadar dusmemesi lazim cihaz ne benim batarya ölüsabaha kadar benimde 15 felan düşüyo. ama şöyle enteresan bi durum var hocam; normal kullanımda hiç bi sıkıntı yok. kullanmıyoken durduk yere düşüyo ama.
Batarya bitmis hocam o kadar dusmemesi lazim cihaz ne benim batarya ölü
deep slepin ne olduğunu biilmiyorum ben ama normal biz cihazda şebeke kapalı olsada 2 saat içerisinde %3 civarı falan gider 10 saatte %1 giden cihaz hangisi acaba merak ettimKullanmadigim halde gidiyor hocam. Diğer telefonlarimda 10 saatte 1 düşüyordu.
Boşa para vermek istemiyorum. Ödünç olarak bulabileceğim biri de yok ki
Moto G, iphone 4, s3 vs. Bunları kullanirken boyleydi.deep slepin ne olduğunu biilmiyorum ben ama normal biz cihazda şebeke kapalı olsada 2 saat içerisinde %3 civarı falan gider 10 saatte %1 giden cihaz hangisi acaba merak ettim
Sıfır cihaz alalı 3 ay oldu geçen hafta bu durum başıma geldi.Mobil veri kapalı arkada çalışan program yok her şey kapalı ram temizliğide yapmama rağmen sorun olmuştu.Anlattığım yöntem bende işe yaradı . Zannedersen olay statik elektrikle ilgili .
Normalde boyle olmasi gerek zatendebenimde dün akşam telefon açık bıraktım %100 olan sarjım gece 1 gibi bıraktığım sarjım sabah 10 gibi %3 azalmıştı ancak tasarruf modu açıktı bu günde kapalıyken denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?