mertcb
Üye
-
Konu Sahibi
-
Büyük ihtimal 5800ımı elimden çıkarıp huawei alcam gibi duruyor dokunmatiği konusunda şikayet var mı arkadaşlar bazı kişiler demiş ama bence telefonu çekemediklerinden sen çin malı diye önyargılı davranırsan almazsan ve para vermezsen telefona o telefon zaten iyi olamaz ki normalde huawei firması direkt ülkemize gelseydi almazdım kesinlikle ama turkcell sayesinde olunca aklımda garanti konusunda tereddütüm kalmıyorGeri kalan şey ise kalite. Büyük ihtimal huaweinin şuana kadar oynayamadığı oyun olmaz değil mi yoksa yanılıyor muyum ? (Gangstar, NOVA, Pes, Angry Birds) Bir de şu telefon kokması falan da aynı şekilde iki üçkişinin uydurması mı ? (Aslında ilk başta galaxy gio da karar vercektim ama çözünürlüğü gerçekten huaweiye göre kötü huawenin üstün özellikleri kamera, çözünürlük,gpu falan... Galaxy gionun da büyük ihtimal dokunmatiği daha iyi gibime geliyor huaweiden. Sizce dokunmatiği nasıl ? Menü arası geçişlerde takılmalar oluyor mu ? Bir de merak ettiğin bir konu internet performansı iyi olmak zorunda 1. planda internet browser. 2. planda ise oyun ve uygulamalar.
İnternetteki videolarda takılmalar falan oluyor diyorlar ama zaten büyük ihtimal flashı kapatıp girerim girersem ve de video izlerken skyfire kullanırım ama yine de merak ediyorum dolphin gibi bir tarayıcı kullansak veya telefonun kendi tarayıcısını videoları takılmadan izleyemiyor muyuz ? Flash desteği sayesinde ?
Arkadaşlar kafanızı şişiriyorum ama bir de şu konu var ben rom atmaktan falan anlamam atarsam da bilen birine attırırım ama sanmıyorum yine atcağımı bu güncellemeler huawei tarafından mı veriliyor ? samsung 2.3ü veriyor galaxy gioya mesela huawei ne zaman çıkcak ?
Çok saol arkadaşım valla kafamı iyicene aydınlattın alcağım telefon %99 huawei ideos x5Hocam öncelikle garanti konusunda şüphen olmasın kesinlikle 2 yıl kvk garantisi var cihazın kalite konusunda hele hiç şüphen olmasın eline aldığında anlarsın zaten gayet kaliteli kasası arka kapağı camı vs. ve tabiki içindeki parçalar.Şuanda o yazdığın oyunların hepsini rahatlıkla oynayabiliyosun hiç sorunsuz androidin bütün oyunlarını çalıştırabiliyor.Telefonun kokması yalan arkadaşım baştan aşağı yalan dolan uydurma inanmayın öyle şeylere dediğin gibi iki üç kişinin telefonu kötüleme çabası o zaten o iki üç kişi telefonu daha önce eline bile almamış... ideos x5 in gioya göre üstün özelliği çok fazla gionun dokunmatiğini niye övdün anlamadım aynı teknolojiyi kullanıyolar ve x5in dokunmatiği harika bu zamana kadar sorun yaşamadım hiç.Geçişlerde vs hiçbişekilde takılma yok yağ gibi kayıyor adeta.İnternet performansı müthiş kendi tarayıcısı olsun skyfire olsun.Sitelere bilgisayar gibi giriyor adeta.Nokia e7 yle karşılaştırdım fark attı resmen.Flash ta sorun çıkmıyor kasılmalar fln olmadı bende bu zamana kadar flash 10.3 ü kullanıyorum skyfire a fln gerek yok anlayacağın.Rom atmana gerek yok bence ben hiç girmedim o işlere rom görselliği değiştiriyo ve telefonu hızlandırıyo biraz daha.2.3 Güncellemesi ay sonuna çıkacak diye duymuştum.Android marketten internet üzerinden güncelleniyor telefon ve hi suite programıyla bilgisayar aracılığya güncelleniyor.Yeterli olmuştur umarım.
Vay be kardeş o kadar da kötüleme telefonumuHocam 5800'den sonra ne alsan sana uzay çağı gelecek, bence tereddütte kalma yani
Vay be kardeş o kadar da kötüleme telefonumuİlk aldığım zaman en iyi telefondu piyasadaki.Fiyat performans telefonuydu tam. Belki 2-3 sene sonra huawei aynısı olcak çift çekirdekli telefonlar çıkınca
Evet o konuda yalan söyleyemicem mecbur ya kelmle kullancaksın ya bastırarak benim ekran biraz içe göçtüHocam o telefonu kullandım ya, Allah rızası için şuna çıktığı zamanın en iyi telefon deme ya ilk hafta sevsemde sonra gidip Samsung Monte almadığıma bin pişman olmuştum. Dokunmatik mi tırnakmatik midir nedir. Forumada dokunmatiği çok yazınca direk çuvalla saydırıyorlardı bir deParmağım açıyordu bastırmaktan.
Evet o konuda yalan söyleyemicem mecbur ya kelmle kullancaksın ya bastırarak benim ekran biraz içe göçtüHuawei de böyle bir sorun yaşar mıyım diye korkmuyor değilim ondan sordum burda da
Tamam bu dakikadan sonra zaten kapasitif dışında bir şey alınmaz zaten. Ama bazen marka arası değişiklikler de oluyormuş şimdi iphone dokunmatiğine yaklaşan bir çok firma var ama iphone kadar iyi bir dokunmatik görmedim ne yalan söylimHocam resistif ekran kullanan telefon kaldı mı ya, Kapasitif ekran hepsi. Bir alış Ideos X5 ile kapasitife, ben bunu dokunmatik diye mi kullandım dersin 5800 için.
Nokia genellikle o zamanki çağın gerisinde donanım kullandığı için çabuk eskiyor.
Tamam bu dakikadan sonra zaten kapasitif dışında bir şey alınmaz zaten. Ama bazen marka arası değişiklikler de oluyormuş şimdi iphone dokunmatiğine yaklaşan bir çok firma var ama iphone kadar iyi bir dokunmatik görmedim ne yalan söylimTamam artık çıkan modeller 5800dan kat kat daha iyi ama markalardaki değişiklikler ne kadar fark eder huawei vs samsung vs iphone gibi ?
Çok saol arkadaşım valla kafamı iyicene aydınlattın alcağım telefon %99 huawei ideos x5Hatta %100 de büyük konuşmayayım eylülün sonuna doğru almak zorundayım 1 ay falan var yani. Şu flash işi kafamı bozmuştu onda da sorun yoksa benim için de hiçbir sorun olmıyacağını düşünüyorum
İnşallah öyledir sonra kalmayalım ortada geri bu dakkadan sonra alınan bir telefon 5800dan kötü olamazBilemiyorum fark eder mi , N8 ve Optimus Black arasında fark yok 2'side kapasitif, alt sınıf başka samsungun kapasitif dokunmatiklerini inceledim onlarda gayet iyiydi dokunmatik konusunda..
Kapasitifler arasında pek fark yok bence.
Çok saol kardeş aklıma takılan şeylerde biraz rahatsız etcem ama seni sorun olmaz inşallahNe demek dostum önemli değil hayırlısı şimdiden.Tereddüt ettiğin bişey olursa pm atman yeterli.
Olmaz dostum sorabilirsin istediğini.İnşallah öyledir sonra kalmayalım ortada geri bu dakkadan sonra alınan bir telefon 5800dan kötü olamazÇok saol kardeş aklıma takılan şeylerde biraz rahatsız etcem ama seni sorun olmaz inşallah
Bugün gittim valla aileyle de konuştum nolur nolmaz bazen sorun çıkartıyorlar başımaOlmaz dostum sorabilirsin istediğini.
Bugün gittim valla aileyle de konuştum nolur nolmaz bazen sorun çıkartıyorlar başıma5800 satıp + 200TL +Bayram için aileden gelen para Alır heralde bu paranın dışında 1 lira bile ekleyemiyeceğim (tabi o kadar da değil de yani 50 lira falan eksik gelirse) maleseff 560 olmazsa alamıyorum yani mecbur gioya dönüyorum ama yetceğini düşünüyorum BAYRAM HARÇLIKLARINA ZAM İSTİYORUZ (Çocukların paraya ihtiyacı yok zaten ailesi alıo parayı, gençlere yatırım yapınn )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?