SonyPlaystation2 (PS2) 2. el...

heyulah

Üye
ne kadarlık birşey arıyorsun?

ps2 arıorum dms4 veya matrix chipli +çift kol+slim+bağlantı kabloları..ve tabiki temiz olmasını ilgilenen warsa jck3r@windowslive.com a mail atabilirler

kenexxx

Üye
arkadaşlar 5 tane ps2 lazım uygun fiyata satarsanız alırım.

tief16

Üye
Bn almak isterim ama 140 a alabilirim ancak

heyulah

Üye
300 e bnm ps2yi veririm,fakat kargo parasını alan kişi verir,kabul eden özel msj olarak ve ya burdan yazabilir(2.sayfada)

2 . el playsatation 2 satan varmı ama sağlam olarak makina olsun oyunlar memory kart ve ona ait herşey satan varsa bu msn den konuşalım riverplet@hotmail.com

heyulah

Üye
HDD var demedim ki arkadaşım,sayfa 2de ne yazıyorsa onlar var,sürpriz bişy yok orada yazmadığımdan başka

--------------- Ekleme ---------------

benim ürün var istersen bana özel mesj atabilirsin gökhan_04

qlobal2

Üye
Ps 2 aLıcam Bnde arkadasLar cokdur arıodum TaLibim FiyaTTa anLasırız ince kasaLar qeneLde daha cok tercihimdir SaTan var mı ps 2

yardım ederseniz sewiniRm

heyulah

Üye
ince kasalarda sorun yaşarsın çok ama yinede senin kararın.benim sayfa 2 de ps2im var düşünürsen özel mesaj atarak bana ulaşabilirsin

hemen alıyorum

sakın almayın benim arkadaş aynı bu adam dan aldı bozukçıktı alıyo 1,2 yıl oynayı takasa yapıyor alan eneayidir

heyulah

Üye
sakın almayın derken isimde verirsen iyi olur maximax0808 burada sadece 1 kişinin ürünü yok karışmasın

oyunların adı ne ?? (işallah içinde smackdown 2009 veya smackdown pain vardır)n:mahcup:

gır buraya sana 99 TL ye satıyım sıyahıda var oda 99 TL oyunlu var 119 Tl oyunlu sıyah var oda 119 TL ps3 399 Tl

girin abicim supğer fıyatlar 4 tane aldım 99 Tl lıkten ben 120 ye sattım n:(s22:22:

almak için nereye bakıcağız