Sonyericsonda ses Yükseltme Buyrun...

kebelek

Üye
la ztn bunu herkez bilio

maddevil

Üye

Odysseus

Üye
Bu yöntem basit ve kaliteyi düşüren bir yöntem bence MP3 lerin bir takım programlar aracılığıyla kalitesini yükseltmek daha mantıklı ama yine de emeğin iin teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

la ztn bunu herkez bilio

Doğru düzgün yaz arkadaşım katletmeyin Türkçe'mizi

Musty_38

Üye
en iisi ayarlardan açmak. bu sölediğin bebek oyuncağı. ayarlardan açınca sen sesi gör

memmoss

Üye
salakmısın ya bunu herkes biliyor zaten allah allah

1000rr

Üye
dikkat ette hoparlör patlamasın

Ama sonuçta önemli olan sesin yüksekliği değil kalitesi aşırı derecede kötü çıkıyor ve zaten aldıgınız telefon walkmen serisindense zaten o telefon kulaklıkla dinlemek amaçlıdır eger ses istiyorsanız nokia n73 music edition alın..

mystik

Üye
ses sifresını yazarmısınız

asasasas

arkadaşlar sesle ilgili ben ce hiç bir şey yüklemeyin ben yükledim tlf çöküyodu tamire verdim çok zor düzeldi.LÜTFEN DİKKATLİ OLUN.......

arkadaşlar sesle ilgili bence hiç bir şey yüklemeyin ben yükledim tlf çöküyodu tamire verdim çok zor düzeldi.LÜTFEN DİKKATLİ OLUN.......TELEFONUN FLSH ÇÖKEBİLİR.

SlashGun

Üye
Arkadaşlar sony ericsonun mp3 playerinde seçimi seçin ondan sonra ekolayzeri seçin ve bütün sesleri yukarı kaldırın...telefonunuzun daha fazla ses çıkardığını göreceksiniz...

TaCsIz_kRaL

İyide bu her telefonda her insanın yapabileceği birşey :S
Ne bilim Ekolayzırdan Hepsini yükseltmek Zor ve yapılamayacak birşey değil gibi
geldi bana ..

psu ya katılıyorum daha telefon elime alır larmaz buldum bunu gerek bile yok aslında konu açmaya

ufulish

Üye
bütün sony ericsson larda oluo sesin kalitesi de düşmüo :S

yakuza16

Üye
valla bend hep yüksek onlar ama ses kalitesi düşüklüğü yaşamadım

p990i de böyle uygulama çalışıyormu sesinden memnun değilim telefonun p990i ciler cevaplasın

ses nasil azaliyor weya bozuluyor arkadaslar.tabi bazi sarkilarda olur.o zaman bu ayari yapin.
5 tane olan kutucuklarin ilk 2 sini 3 kademe azaltin.
düzelir