abandonware
Üye
Tümünü okudum. Zamanında sony yerine Samsung hissesi alsaydiniz keşke. O kadar tv, ses sistemi, play station, kamera vs.'ye rağmen değer kaybediyor şirket.Konuyu okudun mu? Hissedarıyım bu arada bilginiz olsun.
O zaman kamerayı bezle falan silmekle düzelmeyeceğini anlaman lazım. Gereksiz yorumlara gerek yok yani.Tümünü okudum. Zamanında sony yerine Samsung hissesi alsaydiniz keşke. O kadar tv, ses sistemi, play station, kamera vs.'ye rağmen değer kaybediyor şirket.
Adam kamera uygulamalasina on numara bile demiş. Fakat buna rağmen sanki sony yi haksız yere yerin dibine vurmuş gibi agresif cikismissin adama. Madem foruma resim atmadan direkt servise gitmesi lazımdı, o halde forumun burada işlevi ne olacakti? Bu foruma sadece muhabbet için kayıt olmadık sonuçta.O zaman kamerayı bezle falan silmekle düzelmeyeceğini anlaman lazım. Gereksiz yorumlara gerek yok yani.
Kamera sorunlu değil bunu söyleyebilirim. Yinede sen kamera lensine dikkatli bak bakalım bişeyler var mı
Ayni resim kalitesini benim M8 in ön kamerasinin çektiği resimlerde de gözlemlemiştim. Hafif bulanıkti ve beyazlar parlaktı. Kulak pamuğu ve gözlük spreyi yardımıyla dikkatlice temizledim ve duzeldi. Lensi temizlemeyi dene. Olmadı başka bir z3 ile kıyasla. Eğer foto kalitesi farkliysa garantiye gönder, ayniysa bize soyle kamera konusunda sony yi silelim.
Fakat bana kalırsa senin lenste bir sıkıntı var, çünkü resimler biraz fazla anormal.
düzelirse karşısında rakip kalmazDünyada ki bir çok firmaya lens satan sony kendi telefonlarında maalesef kamera kalitesi olarak başarılı olamıyor. Bunun sebebi yazılım.
Rakipleri çok daha hızlı odak hızlı çekim canlı renkler elde ederken sony yazılımdan kaybettiği için ne kadar iyi donanım koysa da rakipleri karşısında geride kalıyor kamera olarak
kim terselediSorunu var demiştim ama terslendim nedense
Hayırlı olsun tekrardan cihaz harika olmuş
Sorunu var demiştim ama terslendim nedense
ve bu şekildeYok artık. iPhone 6-6Plus desen neyse de iPhone 4 ne ya. Biraz az salla.
bir giriş yaparsan elbetteki terslenirsin zira ben buradan bir yardım almaya, servise yollamadan yapabileceğim bir şey var mı, bu sorunu yaşayan başkaları varsa yardımlarını almaya, fikir danışmaya geldim. Olumlu bir tavrın karşılığı tarafımdan olumlu, olumsuz bir davranışın karşılığı ise elbetteki olumsuz bir geri dönüşü olur.Senin telefon sorunlu servise yollamadan gelip kötüleme yapman komik cidden
İlk başta görsel örnek vermeyince ben onu gerçek bi sorun olarak algılayamamTeşekkür ederim.
Dostum konuya bu ve bu şekilde bir giriş yaparsan elbetteki terslenirsin zira ben buradan bir yardım almaya, servise yollamadan yapabileceğim bir şey var mı, bu sorunu yaşayan başkaları varsa yardımlarını almaya, fikir danışmaya geldim. Olumlu bir tavrın karşılığı tarafımdan olumlu, olumsuz bir davranışın karşılığı ise elbetteki olumsuz bir geri dönüşü olur.
Neyse konuyu muallakta bırakmamak adına bir görsel atayım dedim, hani soru sorup işimi gördükten sonra kaçmamak adına. Tekrar teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?