king_uye
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bunu Neye Göre Söylüyorsun? Ayrıca4S Nasıl 4K Çekiyor Onu Anlamadım? Ha Pardon Pardon Tamam . Resim Varmi Acaba Bu Kamera İşi Kişiden Kişiyede Fark Eder Ayrıca 4S Eski Bir Cihaz Kamerası Sanmiyorum Sonynin Sensörleride Kalitelidir
Acaba Sony'e senin telefonların bizim telefonlarından daha iyi çekerse senden birdaha lens almayız diye tehdit mi ediyorlar anlamadım. Z3'te de öyleydi.
içerikte 4s demişYok artık. iPhone 6-6Plus desen neyse de iPhone 4 ne ya. Biraz az salla.
Senin telefon sorunlu servise yollamadan gelip kötüleme yapman komik cidden
Telefonun sorunlu cümlesinin neresini anlayamadın? Kamera gitmiş, servise ver düzeltsinler.Arkadaşım fanatik misin ben seni anlayamadım! Bir sıkıntı var ve bundan bahsediyorum. Neden böylesi garip tepkiler veriyorsun mantıkla izah edemiyorum. Burada benim merakım neden böyle, nette bir takım araştırmalar yaptım ve kamera performansı konusunda oldukça fazla sayıda şikayet var, net çekimler yapmaması, renklerin gerçekçi olmaması vesaire. Komik olan bir şey varsa senin tavrın.
Sony'nin hissedarı misin kardeşim? Adam sadece bir sorunla karşılaşmış ve bilgi almak istiyor. Komik gelecek bir durum göremiyorum ben. Ne yani, kamera bulanık görüyor diye servise mi gitmeliydi hemen?Senin telefon sorunlu servise yollamadan gelip kötüleme yapman komik cidden
Konuyu okudun mu? Hissedarıyım bu arada bilginiz olsun.Sony'nin hissedarı misin kardeşim? Adam sadece bir sorunla karşılaşmış ve bilgi almak istiyor. Komik gelecek bir durum göremiyorum ben. Ne yani, kamera bulanık görüyor diye servise mi gitmeliydi hemen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?