Sp'nin resmi fiyatının 1050 tllerde gezdiğini düşünürsek bu telefon için normal bir fiyat çünkü suya toza dayanıklı olması başta önemli etken e tabi 13 mp de kamerası var. 720p ekran işlemci gpu da gayet yerinde, tek sıkıntı 4.4 alcak olsa da cihazın güncel olmaması bence. Ha bi de unutmadan S4 mininin 950 tl civarlarında olduğu bir ülkedeyiz ZR'ın fiyatı gayet yerinde.
S4miniye Sp'ye bakarsak tabiki fiyat yerinde. Ki bu cihaz S4 miniden katkat üstün bir cihaz. Karşılaştırmak bile saçma. SPden de üstün. Cihazın desteği vardır, kesin xda'de. Z1 camerası filan portlanmıştır çoktan. Mesele o değil ama diyorum ya geçen sene girseydi akardı. Sonyler arasından samsung arasından bakarsak dediğin gibi normal. Fiyatı hakketmeyen cihaz çok.
Keşke ilk çıktığında gelseydi ve fiyat yine böyle olsaydı. Artık pek güncel bir telefon değil. KitKat alır daha da alacağını düşünmüyorum. Fiyat aslında gayet normal ama o civarda çok alternatif var ve bundan daha üstünler... İlk çıktığında bu fiyata gelseydi şu an Nexus 4 gibi fiyatı biraz düşmüş olurdu ve Discovery Elite Lite yerine tercih edilebilirdi. Bence şu an pek bir albenisi yok. Yine de güzel cihaz. Hafıza düşük o kadar... Başka eksiği yok gibi. Neden geç geldi ki acaba?
ZR ilk satış fiyatı dışarda 700 dolardı ,şimdilerde 400 dolara düşmüş..
sony Türkiye piyasasına ZR yi 2013 haziranında sürseydi samsung s4 alanların yarısından fazlası bu telefona yönelirdi.
S4 kullanıcıları SU geçirmez özelliği ve 4,5 inch lik ekranı tercih edebilirlerdi.
değiştirilebilen Bateryası artı puan tabii...
1000 tl düşünce alırım ,tükenmezse tabii...