legolas29
Üye
1020 çıktı 'hemen'' ...?Hocam çok geç yazıyorum ama telefonu hala alamadım Xperia'nın Z Serisini bitirmesi beni korkuttu ne dersiniz yeni çıkacak seri kaç aya çıkar ? Lumiada da aynı şey başıma geldi 920 aldım 1020 çıktı hemen
ben aldıktan sonra çıktı hocam1020 çıktı 'hemen'' ...?
1020 920den 1 yıl sonra çıktı kardeş pek te hemen sayılmaz yani
hocam z6 ne ara çıktı ? G5 e içim ısınmadı hiç çok itici geliyor bana tipi olsun gerek arayüzü olsun LG itici geliyorSony hayranı olarak z5 alma g5 ya da z6 al diyorum
aynen hocam bataryası daha fazla Premiumun diye biliyorum o yüzden premium tercih etmeyi düşünüyorumya bende alacam güze doğru
z5 yeterli bana 4kda gözü yok şarj düşmanı olduktan sonra bi işe yaramaz
ama aklıma takılıyor telefonun malzemesi nasıl sağlam mı eğilir bükülür mü geçende z5 premiumu gördüm telefonun kafa 1500 onca eğidi çalıştı ama çok çabuk eğildi
ben aldıktan sonra çıktı hocam
z5 premiumun ekran bataryayı çok tüketir ve işlemciye çok yüklenir ayrıca gövde malzemesi çok yumuşakhocam z6 ne ara çıktı ? G5 e içim ısınmadı hiç çok itici geliyor bana tipi olsun gerek arayüzü olsun LG itici geliyor
aynen hocam bataryası daha fazla Premiumun diye biliyorum o yüzden premium tercih etmeyi düşünüyorum
Almışken Z5 Premium alın o zaman. Tekno markete gidince elinize alın anlarsınız zaten kalitesini.Hocam o zaman Z5+ alayım Pazartesi gideceğim almaya Allah nasip ederse Z5+ nın Z5 den farkı falan var mı hangisini tavsiye edersiniz ? Para benim için sıkıntı değil paraya bakmadan önerirseniz iyi olur
Z6 çıkmayacak.Sony hayranı olarak z5 alma g5 ya da z6 al diyorum
Ekranı her zaman 4K değil. Resim ve videolarda 4K oluyor. Normal kullanımda 1080p ekranı var. Arkadaşta telefonu aldığı gibi bükme testi yapmayacağına göre bir şey olmaz herhalde. Normal kullanacak sonuçta.ya bende alacam güze doğru
z5 yeterli bana 4kda gözü yok şarj düşmanı olduktan sonra bi işe yaramaz
ama aklıma takılıyor telefonun malzemesi nasıl sağlam mı eğilir bükülür mü geçende z5 premiumu gördüm telefonun kafa 1500 onca eğidi çalıştı ama çok çabuk eğildi
valla cepte fena sıkıntı olur zira videodaki gibyse benim cepte 3. haftayı zor görür 4.5 inçlik lumia 925 bile hayli geniş kaçıyor bu cihaz fena zorlanırAlmışken Z5 Premium alın o zaman. Tekno markete gidince elinize alın anlarsınız zaten kalitesini.
Z6 çıkmayacak.
Ekranı her zaman 4K değil. Resim ve videolarda 4K oluyor. Normal kullanımda 1080p ekranı var. Arkadaşta telefonu aldığı gibi bükme testi yapmayacağına göre bir şey olmaz herhalde. Normal kullanacak sonuçta.
İnan öyle bir şey olsaydı benim Z2 şuan yamuktu. Hele kaç kere taşlı yolda düşürdüm ekranı kırılmadı bile. O telefon büküldü diye sizinki de öyle olacak diye bir şey yok.valla cepte fena sıkıntı olur zira videodaki gibyse benim cepte 3. haftayı zor görür 4.5 inçlik lumia 925 bile hayli geniş kaçıyor bu cihaz fena zorlanır
ah sony ne varda gidip esnek cam kullanıyon koy gorilla glass 4 esnese bile o kadar olmaz
evet o yönden sıkıntılı olduğu kulağıma gelmiştivalla cepte fena sıkıntı olur zira videodaki gibyse benim cepte 3. haftayı zor görür 4.5 inçlik lumia 925 bile hayli geniş kaçıyor bu cihaz fena zorlanır
ah sony ne varda gidip esnek cam kullanıyon koy gorilla glass 4 esnese bile o kadar olmaz
Z5 serisinde bakır boru var fazla ısınmasını engelliyor. Bence bilgisi olmayan yazmasın şu konuya.Z6 diye çıkmasa da ismi farklı olur . Yani Sony nin z5 serisinden sonraki snapdragon 820 li amiral gemisini al ismi ne olursa olsun ! Zaten fazla sürmez çıkması . 810 hiç iyi değil bence aşırı ısınma var .820 şu anlık iyi gibi duruyor yani bekleyin hocam
X serisinin çıkması bir şeyi değiştirmez. Şu an Z serisine göre berbat durumda. Kamerasında ne 4K var ne de su geçirmezliği var.Bro çok yanlış yapıyorsun. Adamlar yeni X serisini duyurdu. Ayriyetten S7 ve G5 gibi süper cihazlar çıkmış. Yeni işlemciler piyasaya çıkmış sen eski jenerasyon cihaz alıyorsun. Çok Yanlış yapıyorsun hacı. X serisi bence çok güzel yada yeni S7 ve g5 beklemelisin.
Z serisi dediğin nedir ki? Ne özelliği var? Hay yarabbim Z serisi sanki her modelinde farklı kasa tasarımıyla geliyor? Film mi çekiyorsun 4k ile işin ne? Yada 4k çekim yaparken telefonun birden kapanmasını mı istiyorsunX serisinin çıkması bir şeyi değiştirmez. Şu an Z serisine göre berbat durumda. Kamerasında ne 4K var ne de su geçirmezliği var.
S7, G5'in de çıkması bir şeyi değiştirmez. Ha S810 ha S820 arasındaki farkı sen telefonu kullanırken anlayabilecek misin? Hele G5'in o tasarımına ve S7'nin hiçbir şeyi değişmeyen tasarımına para verilecek?!
Düzgün cevap ver ilk önce. Samsung, LG babanın firması değil. Ayrıca Z serisinde olmayan G,S serisinde olan bi özellik söyle bana. G5'te batarya değişimini söyleyeceksen o iğrenç tasarımla inovasyon falan yapmadılar. Sırf farkımız olsun diye tasarımın içine etmişler. Z5 serisi ile ilgili ne okudun bilmem ama Z5 Compact kullandım herhangi bir sorunu yok. Ayrıca aynı tasarım var demen saçmalık. Demek ki şimdiye kadar çıkan Z'leri gidip eline almamışsın. Yeni özelliklerine bakmamışsın. Kulaktan dolma bilgilerle devam et.Z serisi dediğin nedir ki? Ne özelliği var? Hay yarabbim Z serisi sanki her modelinde farklı kasa tasarımıyla geliyor? Film mi çekiyorsun 4k ile işin ne? Yada 4k çekim yaparken telefonun birden kapanmasını mı istiyorsunboş işler bunlar. X performance de su gecirmezlik var. Tabi sony serisi ne kadar da sabıkalı olursa su geçirmezligi tartışılır . Kullanımda tabiki farketmezsin tabi ısınmayı görünce farklı anlarsın gerçekten uzun süreli kullanımda Snapdragon 800 bile 810 dan daha iyi bunu bil. G5 teki rejenarasyon hiç bir cihazda yokki büyük ihtimalle 2500 TL ile gelir ki Z5p ile 200 lira fark var. Her özelliğiyle ezer bunuda bil. S7 de öyle.
Bu arada z5 serisi premium da dahil parmak izi okuyucu sorunu vardır(Çin menşei telefonlar bile daha iyi okuyor)
Ve normalde fu ll hd çalışan ekran tabi öyle çalışıyor mu bilmem o batarya ya rağmen kötü bir ekran süresi vermektedir. Kasa ve ekran çok kolay cizilmektedir. Bunları göz önünde bulundur. Z5p donanım haberde herşey yazılmış kullananlar bunun yerine kesinlikle note 5 alın diyor. Ve hoparlör bi kısık bi yüksek ses veriyormuş kendi kendine kafasına göre ses değişiyormus. Bazen aşırı pil tüketiyormus kullananlar da anlamıyor neler olduğunu.
Kamera yok? Git bi dene. Hızlı şarj bataryanın ömrünü azaltır bunu herkes bilir zaten. Bilmiyorsan öğrenmiş oldun. Değişmeyen tasarım diyorsun hala. Demeye devam et, diğer firmaların tasarımlarını çalmıyor hiç değilse. Z5 kullanıp parmak izini test ettin mi? Sadece Sony'nin mi teknik servisi sorunlu? Apple dışında teknik servisi sorunsuz bi firma söyle.Daha ne kadar düzgün cevap istiyorsun herşeyi yazdık. Git donanım haberde cihazların konularını oku takip et anlarsın. Kamera yok Z serisinde, hızlı şarj yok, kaç dönemdir değişmeyen tasarım, parmak izi sorunlu, ilgilenmeyen bir servis muhatap bulamadığın bir sony. Ne sayım başka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?