iurhan
Üye
-
Konu Sahibi
-
@VAFTİZCİ sen çok gitmişsin garantiye belki bilirsin.
doğuş reyizBabadan oğula nesil
nokıa zamanlarından bu zamana kadar en iyi servis kvk derlerdi bize yorumunuzu okuyunca sormak istedim peki en iyi servis hangisi telefon alırken hangi servisin baktıgı telefonları almalıyız
peki teşekkürler sony gibi firmaların biliyorsunuz kendi teknik servisi yok o yüzden sormuştum
teşekkürler ama en az 2 ayı var daha cihaz yok s6 miniyi diyorum tanıtılsın ikisi arasında karar veririm sizlerinde fikrini almak icin konu acmayı düşünüyorum
şimdiden hayırlı olsun
Babadan oğula nesil
@VAFTİZCİ sen çok gitmişsin garantiye belki bilirsin.
Peki kvk ve teleservis dışında sağlam garanti veren bi yer var mı ordan alayım [emoji53]Merhaba,
3 kasım2014 tarihinde Amerika'dan aldığım Sony Xperia Z3 Compact cep telefonu geçen hafta sonu kendiliğinden kapandı ve yetkili servis olduğu söylenen KVK kartal şubesine gönderdim.
KVK dün bana cep telefonun yurtdışı olması nedeni garanti kapsamında olmadığını ve 639.-TL tamir ücreti talep etmiştir.
Dünya çapında bir marka olan SONY marka cep telefonun bu kadar kısa zamanda arıza yapması ve servis ücretinin yüksek olması beni ve/veya benim gibi SONY ürünleri kullanan bireyleri satın alırken bir kere düşünmeye sevk etmiştir.
Sosyal Medya ve form sitelerinde hep övgü ile söz edilen SONY marka cep telefonun problemini nasıl çözebilirim görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
Saygılarımla,
Peki kvk ve teleservis dışında sağlam garanti veren bi yer var mı ordan alayım [emoji53]
İphone istiyosun galiba 6 mı ?S
Başarı,brightstar,fonotel nisbeten daha iyidir. Ben bu saatten sonra Android telefon almayacağım için böyle firmalarla da işim olmayacak.
Evetİphone istiyosun galiba 6 mı ?
Aslında biraz ucuz olsa androide bakmam bile zaten alıştım ios a [emoji36]Evetzamın Allah belasını versin
Merhaba,
3 kasım2014 tarihinde Amerika'dan aldığım Sony Xperia Z3 Compact cep telefonu geçen hafta sonu kendiliğinden kapandı ve yetkili servis olduğu söylenen KVK kartal şubesine gönderdim.
KVK dün bana cep telefonun yurtdışı olması nedeni garanti kapsamında olmadığını ve 639.-TL tamir ücreti talep etmiştir.
Dünya çapında bir marka olan SONY marka cep telefonun bu kadar kısa zamanda arıza yapması ve servis ücretinin yüksek olması beni ve/veya benim gibi SONY ürünleri kullanan bireyleri satın alırken bir kere düşünmeye sevk etmiştir.
Sosyal Medya ve form sitelerinde hep övgü ile söz edilen SONY marka cep telefonun problemini nasıl çözebilirim görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
Saygılarımla,
Üzüldüm ya çok istiyodum sony almayı [emoji53]bende xperia Z telefonumu kameradaki siyah lekelerden dolayı servise vermiştim 2 yıl önce 800-900 tl arası fiyat verdiler anakart değişimi yapıcaklarmış falanmış ,sony müsterinin arkasında durmayan bi fima malesef şaşıracak bişey yok ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?