Sony Xperia S ( Jelly Bean) güncellemesi ne zaman gelecek arkadaşlar?

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia S ( Jelly Bean) güncellemesi ne zaman gelecek arkadaşlar?
Net bir tarih var mi arkadaşlar?

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Bilen yok mu arkadaşlar ?

Ocean258

Üye
Bu konuda net bir tarih yok bu sefer sony de yavaştan alıyor güncelleme olayını.

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Bende Xperia s var ..
Babam samsung s3
Amcam da htc one x var

Güncelleme bir gelse de incelesem ...

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Htc one x in kamerası daha iyi .

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Her neyse işte .

Bekliyoruz yazılımı . Ama bir türlü gelmiyor ...

yakupb03

Üye
s'a beyler bende de Xperia s var hâlâ 4.0.4 kullanıyorum şarj berbad günde 2 üç kez takıyor'umve ben bu durumdan çok sıkıldım hâlâ ses seda yok...

- - - Eklendi - - -

ayrıca aranızda cihazı root lu kullanan var mi overclock vs denediniz mi hiç.

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Evet ya . Şarj işi çok kötü . Ekran parlaklığını düşüyorum şarj az gitsin diye . Ama çok da fayda etmiyor . 15 saniye de bir şarj %1 iniyor hemen ... Çok gıcık birşey ...

yakupb03

Üye
aynen kardesim bende şimdi easy btary sawer arti task meneger var ikisini kullan tavsiye ederim bu telefon'dan ise yariyor:-)

- - - Eklendi - - -

ben bu şarj için s 3 yada s 2 de kullanılan siyah kernel olayını duydum flaşla Xperia s e yapmışlar olay tamam'd onun için sordum root la uğraştınz mi hiç diye..

sekil_27

Üye

ARKADAŞ BU TELEFONA,BU EKRANA ,BU BATARYA KUCUK,YETERSİZ. Yazılımlan overloclan duzelmez,,ancak ekran parlaklıgı,tuş kilitlenme suresi ,arka planda. çalışan uygulama bırakmazsan biraz fark eder;Ama BATARYA. sorununu çözmez.EKRAN BUYUDUKÇE BATARYANINDA BUYUMESİ LAZIM,TAM TERSİNE BATARYA KUCULUYOR, Bende Xpesıa Ray var,3.3 ekran=1500 batarya,sizde tam tersi,x peria u,s,p aynı sorun

- - - Eklendi - - -

KERNELDE OLSA MANTIK AYNI ARKADAŞIM;EKRAN PARLAKLINI KISMAK,TASK MENEJER GİBİ UYGULAMAYLANDA ARKA PLANDA UYGULAMA ÇALIŞIP BATARYAYI TÜKETMESINİ ÖNLEMEK. MANTIK OLARAK.AMA SİZDE SORUN BATARYANIN TELE YETERSİZ ORANTISIZ OLMASI,

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Bende ekranın parlaklığını kıstım . Easy battery programini kurdum . Şarja etki ediyor gerçekten .

yakupb03

Üye
hâlâ bir haber yok demi güncellemed'en..

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Gözükmüyor ortada birşey şu an için ...
Benim telefonum yurt disi olmasına rağmen halen güncelleme yok .

en iyisi nexuslu SONY telefonu beklemek guncellemeler anında

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Halen haber yok ...