phasan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Diğerleri androi 6 uyumluSaat uygulaması çalışıyor.
Mesajlaşma çalışmıyor.
Zenfone 5 CM13.1'de denendi.
Sony de Android Marshmallow hepsi betaXperia Z3'e gelen 6.0 güncellemeleri hep betamıydı
8 gb lık M4 aqua elde patladıArkadaşlar Sony Android Marshmallow ile sd kart telefon hafıza yapma özelligi gelmeyecekmiş
Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi
şuan yapılan ve gelecek güncellemeler , söylenenler hepsi z serisi için m ve c serisi için kesin bi bilgi yok.8 gb lık M4 aqua elde patladı
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elde patladı8 gb lık M4 aqua elde patladı
Rot yapmayı duşunmuyorum garanti dışı kalıyorDeğiştirmeyi düşünmüyorsan root atıp hafızayı sd kart ile genisletebilirsin
Sony biran önce geliştirmeli yazılımıArkadaşlar merhaba
Telefonda bi güncelleme geldi kurdum.
Telefon u uyku moduda veya uykuda iken güç düğmesine basıp açtığımda "Memory used : %....." yazısı çıkıyor. 4 5 saniye sonra %100 oluyor ve " Phone Bossted " diyor.
yani ekran açıldıktan sonra 4-5 saniye hiç birşey yapamıyorum.
İŞİN EN KÖTÜSÜ çağrı geldiğindede aynı şey oluyor ve çağrıyı cevaplıyamıyorum 4-5 saniye çalıyor.
Lütfen yardım edin.
Kim dedi bunu? Betada var o seçenek.Arkadaşlar Sony Android Marshmallow ile sd kart telefon hafıza yapma özelligi gelmeyecekmiş
Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi
Yeniden ftf atın. Veya PC-Xperia Companion ile onarma yapın.Arkadaşlar merhaba
Telefonda bi güncelleme geldi kurdum.
Telefon u uyku moduda veya uykuda iken güç düğmesine basıp açtığımda "Memory used : %....." yazısı çıkıyor. 4 5 saniye sonra %100 oluyor ve " Phone Bossted " diyor.
yani ekran açıldıktan sonra 4-5 saniye hiç birşey yapamıyorum.
İŞİN EN KÖTÜSÜ çağrı geldiğindede aynı şey oluyor ve çağrıyı cevaplıyamıyorum 4-5 saniye çalıyor.
Lütfen yardım edin.
Bir arkadaş Sony ile konuşmuş beta da olabilir ama tam sürüm de olamaya bilirKim dedi bunu? Betada var o seçenek.
Yeniden ftf atın. Veya PC-Xperia Companion ile onarma yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?