Sony Ericsson'dan Ruh Halinize Göre Müzik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson'dan Ruh Halinize Göre Müzik
Cep telefonu üreticisi Sony Ericsson'un aldığı bir patent, cep telefonu ya da benzeri cihazların kullanıcının yüz ifadesine göre müzik türü seçmesine imkan tanıyor.

Dijital fotoğraf makinelerinde kullanılan Yüz Tanıma (Face Detection) teknolojisine benzer bir mantıkla çalışan sistem, müzik çalar ya da cep telefonunun kullanıcının yüz ifadesi okuması teknolojisine dayanıyor. Örneğin kullanıcı mutlu bir yüz ifadesine sahip ve gülümsüyorsa cihaz bunu algılıyor ve ona göre uygun bir müzik parçası çalabiliyor.

Sadece tek bir parça seçme değil aynı zamanda uygun ruh haline göre müzik listesi de oluşturabilen sistem henüz geliştirme aşamasında. Seri üretim cihazlarda şimdilik kullanılmayan sistemin önümüzdeki aylarda hayata geçmesi bekleniyor.

Tepkiler: beckham_4193 ve therkan

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle evet. Böylelikle Sony ve Ericsson evlliğinin biteceği yönündeki haberlerin firmayı durdurmayacağını gösteriyorlar...

eQooo

Üye
helal olsun valla...

bizim telefondalardada sens me war sadece sen ayarlıyosun bence bu çok basitti. Bu işi iyice geliştirmişe benziyorlar çok profesyonelce. Ama ne yazıkki şimdiden çıkıcak hataları göz önünde bulundurarak bir çok hatayı şimdiden anladım daha çıkmadan.Şurda Size Söyliyim Bir Kaçını.Örneğin Mesela Annem Dediğin zamanda Ses Kaydı ile otomatik annenin telefon numarasını çeviriyordu,fakat aynı ses tonuyla söylemen gerekiyordu yanlışlıkla bir ses tonu dahi kaydırsan ağızınla otomatik bulunamadı hata yazısı çıkıyordu.Bunla ne alakası war diyceksiniz hemen açıklıyım onuda.Şimdi Üzgün, Mutlu, Heyecanlı,Sevinçli V.b Bir çok ruh halimiz war yüzümüze göre bu fotorafla yanlış da alabilir yani bazen alakasız ruh halleride çıkarabilir belki gerçekten profesyonelce yaparlarsa milyonlarca yüz ifadesi ruh hali yüklerlerse makine şaşırmayabilir fakat benim dediğim şey ilk defa yapmazlar diye düşünüyorum çünkü adamlar ilk VGA kamerayı değil direk 8 mp kamerayı çıkaramazlarmıydı yavaş yavaş sindire sindire satıyorlar mallarını sonra daha pahalı daha kalitelisini üretiyorlar yani bu yüzden bazı açıklar hatalar olacağına inanıyorum sizinde görüşlerinizi bekliyorum ve merak ediyorum saolun saygılar Sevgiler

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Düşünsenize arkadaşınız elinizdeki telefona bakıyor, başını da sizin başınıza yaslamış ki rahat görsün diye. Müzik açıyorsunuz. Arkadaşınız telefonu gördüğü için heyecanlı, siz de başınıza yaslanan muhtemelen jöleli iğrenç kafadan tiksinmişsiniz burnunuzdan soluyorsunuz. Telefon hangi müziği çalacağını şaşırıyor ve kafayı yiyor. Gümm

tek kelimeyle iğrençsin

Bu arada niye erkek bize kafasını dayasın orada bir düzeltme yap kız olsun o joleli kafa
yoksa erkekleremi ilgi duyuyosun adem

şaka şaka şaka yaptım alınma ciddi değilim Ama doğruysa açıklığa kavuşturalım burda

--------------- Ekleme ---------------

bu arada
29 Mayıs İtibariyle Ankara Gata'ya yatış yapacağımdan dolayı bir süre aranızda olmayacağım.
Kendinize iyi bakın

yatış ney ne yatışı yapıyorsun

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi

Allah korusun taş gibi erkeğiz yani Bazı sazanlar varya aa yeni telefon mu aldın bakayııım derler onlardan bahsettim. Hastaneyle üç aydır uğraşıyorum zaten git gel askeriz diye mecbur askeri hastaneye.

abraham

Üye
arkadaşlar kim ne derse desin bugüne kadar her telefondan kullandım her marka ama sony ericsson başka

en büyük asker bizim asker bide bir şey daha war arkadaşlar gelir de oo eyüp telefon yapmışın yok be olum çinliler yapmış bende aldım demek çok komik oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...