Sony Ericsson Xperia Arc S VS HTC Sensation ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Sony Ericsson Xperia Arc S VS HTC Sensation ?
Arkadaşlar ikiside para arak çok yakın. Arasında kaldım yardımcı olun. Sony tasarım olarak çok ama HTC de performans olarak iyi SİZCE ?
aynı konudan açıldı dermeyın. ben HTC sensation xl veya xe den bahsetmıyorum

tabi ki sensation. Kamera performansı olarak arc daha üstün fakat sadece kamera için de telefon alınmaz.
Ayrıca sensation'da sense var.

Konu Sahibi
sense var ama tasarım konusu :S ?

bthngngr

Üye
arc s te 1.4 ghz işlem ci var performans olarak kötü değil

Konu Sahibi
1.4 ama tek çekırdek. htc cift cekirdek 1.2 işlemci. verdıgım parayı her yönden hak etsin istiyorum. pc de yapabilecegım herşeyi yapmak istiyorum böyle dusununce HTC dıyorum ama bıde o kadar para verıpte bıçımsız göze hıtap etmeyen bi tel alınmaz dıyıncede SONY dıyorum

bthngngr

Üye
ben xperia ray kullanıyorum 1ghz işlemcisi var performansı iyi

HTC Sensation bence.Performans olarak üstün.Görüntü konusunu dert etme.Kalın bir cihaz değil.Ayrıca arkada HTC logosu olduğu sürece karizmadan taviz vermezsin

tasarım konusuna bu kadar takılmaya gerek yok.

bence sensation... her ne olursa olsun htc androidi kullanan ilk telefon üreticisi ayrıca ben xe kullanıyorum alalı 4-5 gün oldu telefondan hiçbir şikayetim yok sensation alırsan pişman olmazsın sana kefilim hele hele sensation xe alacak imkanın varsa düşünme bile galaxy s2 vb telefonların çok üstünde bir telefon xe. htc zaten köklü bir şirket
özet: sensation

Konu Sahibi
bide şu konu var. sony sıfır 850 tl. htc ıkıncı el 950. yanı bu duruma göre bile gıne htc mı dıyosunuz

Konu Sahibi
göruşleriniz için tesekkur ederım yardımcı oldunuz

CorbyW

Üye
Saçmalamışsınız. Çift çekirdek ile tek çekirdek arasında hiç bir fark yok. Varsa bile 1.4 ; 1.2 nin açığını kapatır. İşlemci çekirdek meselesi halloduğuna göre Arc S al derim.

61semih

Üye
sensation te gecılır. evo3d harıcınde bu fıyat aralıgında alınabılecek telefonlar htc den olusuyor bence.o sense telefou aldırmaya yeterbıle.
evo3d ye gelınce bırkac gun once ınceledım 3d cekımı facıa tam bır rezalet bence ld ptımus 3d de aynı.yanı 3d hayallerı kurmayın bence ama 3d sının ve kalınlıgının dısında ıyı telfon
sensation daha alınası telefon tabı helekı se lerden daha da ıyı

Tepkiler: Amaru Shady
Saçmalamışsınız. Çift çekirdek ile tek çekirdek arasında hiç bir fark yok. Varsa bile 1.4 ; 1.2 nin açığını kapatır. İşlemci çekirdek meselesi halloduğuna göre Arc S al derim.

işlemci meselesinin halloduğunu kim söyledi?
Ayrıca;
Arc S'de Sensation kadar başarılı internet tarayıcısı yok.
Arc S'in arayüzü çok kötü.

Ve HTC'nin sürekli güncelleme verdiğini unutmayalım.

Çok istiyorsan Arc S alabilirsin.
Kamera performansı daha başarılı, sadece o kadar.

CorbyW

Üye
Arayüz kötü diye telefon almayacaksak Nokiaların çöpe atılması gerek

ForeverAlone";4189066][COLOR="Red' Alıntı:
HTC Sensation bence.Performans olarak üstün.Görüntü konusunu dert etme.Kalın bir cihaz değil.Ayrıca arkada HTC logosu olduğu sürece karizmadan taviz vermezsin [/COLOR]

Arkadaş Özetlemiş .. HTC Sensation çok daha iyi

----------Eklendi @ 20:33:29 ---------- Yazıldı @ 20:32:26 ----------

Arayüz kötü diye telefon almayacaksak Nokiaların çöpe atılması gerek

Evet.Nokia arayüz bakımından berbat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...