aakgok
Üye
facebooktan izleyemezsin kardeş boşuna uraşma flash player lazım oda java olmuo youtubetan ses gelmiosa sessizden çıkar bendede oluodukardes youtube tan ses alamiyorum daha dorusu sesi acamiyorum nasil acabilirim w705 tel simdiden cok tessürler
--------------- Ekleme ---------------
kardes bide bi soru daha sorucam izninle acaba youtubedan nasil video izlerim usteki sorunu halletimm
--------------- Ekleme ---------------
pardon facebook tan kusura bakma
nsl bi hata veriook eyw bide media go yukluyorum hata verio son bi soru daha faceden sohbet nasil yapicam olmuo operada bile
nsl bi hata verio
faceden sohbet edemezsin açık kişileri falan göremezsin bi arkadaşta android tel. wardı onda görünüodu ama android olması lazım
hmm telin içnde pc companion die bi klasör olması lazım hafıza kartında galiba ordan bak bakalım varmı media go yoksa internetten normal indirLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızhata buu
hallettim yaa biraz ugrasinca quicktime in güncel olmamasindan kaynakliymis sildim tekrar kurdum oldu eyw
arkadaşlar merhaba öncelikle bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler sorunum mobil tv ile ilgili vodafone hat kullanıyorum my vodafone de mobil tv yi telefonumun desteklediğini gördüm. müşteri hizmetlerini aradım destekliyor ayar göndercem onaylıyormusun dalaveresiyle 5 tl ye abone oldum.sorun şu ki real player ayarlarından bağlantıyı vodafone live yapacak mışım.menü-ayarlar-real player-internet ayarları... real player diye biseçenek yok ama ayarlarda ? bilen varsa bana bi yardımcı olabilirmi
kardeş kadın seni yanlış yönlendirmiş real player symbianlı cep telefonların da var ayrıca o telefonlara mobil tv diye bir uygulama yükleniyor ama bizim telefonlarımı java olduğu için öyle bir şey yok mobil tv yi turkcell olsaydın sana bi link gönderiyorlardı internet üzerinden izliyordun ama vodafone de nasıl bir bilgim yok malesefarkadaşlar merhaba öncelikle bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler sorunum mobil tv ile ilgili vodafone hat kullanıyorum my vodafone de mobil tv yi telefonumun desteklediğini gördüm. müşteri hizmetlerini aradım destekliyor ayar göndercem onaylıyormusun dalaveresiyle 5 tl ye abone oldum.sorun şu ki real player ayarlarından bağlantıyı vodafone live yapacak mışım.menü-ayarlar-real player-internet ayarları... real player diye biseçenek yok ama ayarlarda ? bilen varsa bana bi yardımcı olabilirmi
faceden konusabilmek için ebuddy diye bir program var facedeki arkadaşlarınla konuşabiliyorsun ayrıca msn vs herşey var çok güzel bir program tavsiye ederimok eyw bide media go yukluyorum hata verio son bi soru daha faceden sohbet nasil yapicam olmuo operada bile
t9da türkçe karakter desteği yok beyler patchle olur mu bileniniz varmı ?
valla ben t9 kullanıyorum ş,i,ğ,ç,ö hepsini yapabiliyorumyok işte 'ş,ı' gibi harfleri yazmıyo neyse..
şimdi kardeş öncelikle aramıza HOŞGELDİNhepinize merhabalar burayı bugün gördüm we çok beğendim hemen üye oldum paylaşımlarınız alışwerişiniz çok güzel çok memnun oldum we bnmde bi kaç sorum olacaktı eğer cvplarsanız sewinirim. öncelikle şunu söylim yazdıklarınızdan fazla bi şey anlamadım yok a2 falan filan teknolojiyle öle çok aram yoktur.bn daha yeni dün w995 aldım we hemen hemen hiç bi özelliğini bilmiyorum mesela sensme ne demek ne işe yarıyor ondan sonra yazı tipini değiştirebilir miyim oluyosa nasıl oluyo a2 nedir??? bna bunları söylerseniz çok sevinirim kısacası bu tel nedir ne yapabilirim neler eksik nasıl güzelleştirebilirim şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?