Sony Ericsson W910i Neye giriyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Sony Ericsson W910i Neye giriyor?
Arkadaşlar S40 s60 a mı giriyor s40 s60 ne demek bunları bana güzel bi şekilde açıklarsanız çok sewinirim şimdiden allah razı olsun cvp yazanda yazmayandanda açıklayandanda açıklamayandanda Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum çok saolun saygılar sewgiler...

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Symbian S40-S60 bunlar telefonların işletim sistemidir.

Sony Ericsson W910i'nin işletim sistemi standart bir Walkman serisi işletim sistemidir.

Konu Sahibi
peki s40 mı s60 mı onu anlamadım teşekkürler

S.A
Ben açıklıım sana (s40 s60 s90) sybian demektr sony'lerde sadece 'P' ile baslayan modellerde vardr.genelde nokıalarda vardır (6600vs) ve sonu .sis olan program ve oyunları yüklemeye yarar.
yani biz yükleyemiyoruz. sen teline .jar ekran çözünürlüü 240*320 olan tüm oyun ve programalri yükleyebilirsin s40 modellerdede sabit java işletim sistemi olduğu için s40 oyun ve proları da yükleyebilirsin örnek 6300,6233 gibi ile aynı oyunlar olur.
tmm mı?

Sağol çok güzel bir açıklama oldu bende tam konu açmayı düşünüyordum Ama artık gerek kalmadı.
Ek bir soru: s40ları yükleyebiliyoruz tmm güzel peki s60ları yüklesek bir sorun olur mu??
Teşekkürler...

tecnotor

Üye
güzel kardeşim S60 oyunları ve programları SİS uzantılıdır yani SİS formatında yazılımlardır bu yazılımı açan SYMBİAN S60, S90 ,UIQ2 ,UIQ3 vb. gibi işletim sistemli olan telefonlar destekler W910İ sabit yazılım bir telefondur
sony ericsson un P serisi hariç bütün telefonları sabit yazılımdır ve sadece JAR formatında ki oyunları destekler
s60 ile senin hiçbir işin olamaz
zaten W910İ ye at s60 oyunlarnı direk diğer klasörüne yollar kendisi
Fakat S6O jar formatındaki oyunlarını kullanabilirsin
yani anlayaCağın sen sadece jar uzantılı oyun ve. pro. kullanabilirin tamammı kardeşim

mertsah

Üye
ben sana s60 uzantılı java programlar gösterebilirim yanlış bilgi verme millete

bildiğim kadarıyla s.e. lerde cid kullanılıyor cid 49 cid 50 cid 51 cid 52 cid 53 v.b.

ceset

Üye

Symbian hem jar hem sis destekler. Hayal otesi degil. Ha se nin java tabanli isletim systemine sahip telefonlari .sis desteklemez. kaldir yerden yere vur onuncu kattan at ustunden dozerle gec sis okutamazsin

S60 icin uretilmis bir cok java uygulama se lerdede calisir neden? Cunku java dir...

avss123

Üye
kısaca .jar uzantılar çalışır sadece .sis ler olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...