Sony Ericsson SATIO U1i

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

H.SAHİN

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson SATIO U1i
Acill yardım lütfen..

Şarj konusunda nasıl bir Çözüm bulabiliriz?

Enfazla 2 - 2,5 gün gidiyor.. ( son gün yarıda bırakıyor)

1000 mAh

Tepkiler: recep_28
yine iyi kardeşim benim n73 bigün bile gitmiyo

AYNA

Üye
bende satio kullanıyorun yedek batarya almakta buldum çareyi.ama zamanla daha çok gitmeye başlıyor sarj süresi.

çok kurcalamamaya başlıyoruzda ondan uzun sure gidiyordur

sony pilde ürettiği için telefona takılan pilde sony'nin olduğu için normaldir
4ever Sony Ericsson

AYNA

Üye
Satioya göre 3.7v 1300mah pil var bulursan ondan al..

yamato

Üye
bana 1 gün gidiyor size nasıl 2 --2,5 gidiyor işin sırrını söyleyin merak ettim yedek batarya aldım oda farksız. programları açık bırakmıyorum .telefon harika ancak program bulmak sıkıntı birde şarz sorunu var. p1 bataryası öneren arkadaşlar var kesinlikle almayın uyumlu değil.ben aldım aldığım yer değişim yaptı bst 33 e devam.

AYNA

Üye

p1 neden uygun değil?
program bulmak sorun çıkarmıyor fazla n97 5800 bunlarla aynı işletim sistemi bunlara uyanlar satio yada uyuyor mesela ben birtek pythonda sorun yaşadım o kadar tek tük yani..

simbiyan biraz fazla çeker bataryayı biz nokiacılar alışkın olduqumuz için 2 gün bile bize göre çok çok iyi geliyor simbiyanda ama sen yedek batarya taşımanı tavsiye ederim

yamato

Üye
p1 neden uygun değil?
program bulmak sorun çıkarmıyor fazla n97 5800 bunlarla aynı işletim sistemi bunlara uyanlar satio yada uyuyor mesela ben birtek pythonda sorun yaşadım o kadar tek tük yani..

ben program konusunda sıkıntı yaşıyorum özellikle önerebileciğin bir link varmı kardeş ben nokıa kullanmadım .internetten video izliyemiyorum.birde uyumlu navigasyon programı lazım wiseplot var ingilizce tam verimli kullanamıyorum.core player indirdim ancak kuramadım ****** gerekli telefonum hacklı değil yardımcı olursanız sevinirim.internetten video izlemek içiv vtap,skyfire denedim sonuç olumsuz. vtap açılıyor -34error hatası veriyor skyfire hiç çalışmıyor

--------------- Ekleme ---------------

p1 i bataryası bst 40 satıo!unun içine girmiyor .birde kulaklık içn hpm 82 kulaklık aldım oda uyumlu değil .elimde kaldı.araştırmadan herhangi bir şey almayın diyorum arkadaşlar.ben internetten alışveriş yapıyorum iade sıkıntı oluyor .6 aydır satıo kullanıyorum şarz ve program sıkıntısı yaşıyorum. satıo hakında bilgi almak istyen arkadaşlar yazabilir.

AYNA

Üye

bu sitedeki programları dene ben hep buradan indirdim kullanıyorum tabi bazı programlarda yapıyor haklısın.core player olmuyor mesela.ama olmuyan program az çoğu oldu bende.ben hack yapamadım sertifikalandırıp kuruyorum programları gayet güzelde çalışıyor.opda sitesinten sertifika aldım onları kuracağım programlara yüklüyorum ve tıkır tıkır kuruyorum.internetten kendi tarayıcısıyla gir örnek facebook video izlerken indirilsinmi diyor evet diyorum indiriyor öyle izletiyor ama google videodan herhangi bir şey izlerken direk izleyebiliyorum sitesine göre değişiyor anlıycağın.gps e gelice nalet ettim artık ne denediysem olmadı sonyericsson yetkili servisini aradım wisepilot diyorlar ingilizce diyorum türkçesi yok diyorlar ee peki kaç para bu diyorum bilmiyorlar deli ettiler beni birşeyden anlamıyorlar.ben mail atıyorum onlara gps için ne yapmam lazım diye durumumu anlatıyorum açık açık bana wap mms ayarlarını gönderiyorlar cevap olarak.en sonunda pes ettim gps felan kullanmak istemiyorum.ama satio süper bir telefon sony gps e yazılıma önem vermiyor tek kötü yanı bu bence..

ceset

Üye
TTpod u R2AK006 ya yukleyememistim Hack yapmak icin R1CA037 ye dondum sorunsuz yuklendi Ttpod..

Navigasyon a gelince Garmin guzel ama Ben Ndrive derim

AYNA

Üye
ttpod video oynatmiyor oyle degil mi?

KnHktn

Üye
simbiyan biraz fazla çeker bataryayı biz nokiacılar alışkın olduqumuz için 2 gün bile bize göre çok çok iyi geliyor simbiyanda ama sen yedek batarya taşımanı tavsiye ederim
harika, aynen katılıyorum, 5800 kullanıyorum, qünlük 200 sms ve 5saat qörüşme yapıyorum bu şekilde qünlük 2 defa şarj ediyorum (qece yatarken ve akşamüstü 18:00'da, fix böyle hiç deqişmedi)
Satio alınca sanırım hayran kalacaqım kullanımı da...
Sloqanımız;
SonyEricson Satio VALLAHİ İNSAN HAYRAN KALIO (:

AYNA

Üye

Güzel slogan
yalnız sationun şarj daha az gidiyor haberin olsun..

--------------- Ekleme ---------------

şuna bi bakabilir misiniz? bunu bir türlü bulamıyorum işte satio ya uygun batarya hemde 1500 mAh japon malı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...