Sony-Ericson WEBCAM

HIPq

Üye
yöntemini falan yazın

Dostum Bunu Bu Şekilde Yayınlamışsını Ama Nasıl Kullanılır..? Biraz Açıklma Yapmalısın...

acacia

Üye
çalıştıran arkadaşlar neden anlatma yoluna gitmiyolar??

fyd_14

Üye
kardeş bende çalıştıramadım sorun ne olabılırr yardımcı olursan sevinirim simdiden tsk

©oOL™

Üye
paylasım ıcın tesekkurler

WEZALİM

Üye
valla ya bu nası çalışıyo

Arkadaslar Bosuna Denemeyin Tamamen Bir Sacmalik...100 Lerce Kez Denedim Calısmıyor....

Başından berli okudum ama birtaneside düzgün çalışıyor yazmamış eline sağlık teşekür ederim demekten başka yorum yapan olmamış görevliler kilitlemeli konuyu bence

arkadaşlar bu proğram çalışır gibi ayar kısımdan bi şeyler yapmak gerek anlatın yaa online oluyo ama bi hata veriyo

3rhan336

Üye
bu konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim ama bi işi yarım bırakmayın lütfen şunu nası kullanabiliriz anlatın bi zahmet..

dj-61

Üye
daha önce k700i icin bulmuşdum denemişdim bağlayamamışdım buda aynı sanırım bir bakalım deneyen yok sanırım yani calışdıran yok

dj-61

Üye
demekki bu program calışmıyor yada biz beceremiyoruz ben daha bunu calışdıran görmedim her yerde de bu program paylaşılmış.. ben bir ayarlarını buldum denemişdim yine olmamışdı yeniden incelemeye alacağım eğer program yapıldıysa vardır bir sebebi...