eemir99
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben de hiç nokia oyunu bulamıyorum nedense?
galiba sen nokia kullanıosun,ben de sonyericsson.ondan olablr mi?işimize gelmiyor olablr?
bide bi telefona gidecek kamera wardır.6300 gibi(benzer) telefona 5 mp kamera takan marka nokia.aslında inanmıyorum.5 mp yazıo ama 2 mp cekio.
hep aynı tip kasa telefon yapan marka nokia.bana gösterırmısın sony nın aynı kasalı ve sistemli telefonunu.nokia nın her bir telefonu önceki telefonun cakması.
kardeş yardımcı olurmusun bana se k 850 i hangi programı destekliyor javamı simbyanmı ?teşekkürlewrbir nokia bölümüne bak bakalım nasıl oyun bulamıyorsun yüzlerce oyun var ayrıca kameralarıda fena değıl zaten öyle olmasa en çok satılan telefon olmazdı 3 5 kişi değilki milyonlarca insan yanılıyor olamaz
ben de hiç nokia oyunu bulamıyorum nedense?
galiba sen nokia kullanıosun,ben de sonyericsson.ondan olablr mi?işimize gelmiyor olablr?
bide bi telefona gidecek kamera wardır.6300 gibi(benzer) telefona 5 mp kamera takan marka nokia.aslında inanmıyorum.5 mp yazıo ama 2 mp cekio.
hep aynı tip kasa telefon yapan marka nokia.bana gösterırmısın sony nın aynı kasalı ve sistemli telefonunu.nokia nın her bir telefonu önceki telefonun cakması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?