Sony ericson vs nokıa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eemir99

Üye
    Konu Sahibi
Sony ericson vs nokıa
NOKIA HIÇKIMSEYE OZENMEDEN REKABETE GIRMEYEN BI TELEFON FIRMASI TELEFON URETTIGI ZAMAN O TELEFON INSANLARIN ELINDEN 5 VEYA 6 YIL SURE DUSMUYOR NEDEN DERSEN 6600 DUSUNUN 2002 YILINDA PIYASAYA SURULDU VE HERKZ OTELEFONA ALDI VE EN ÇOK YAZILIMI OYUNU UYGULAMASI BULUNAN BI TELEFON SONY ERICSON ISE BI KALITELI BI KALITESIZ URETIYOR YANI 5MP ÇIKARDIYSA 1 AYSONRA VGA KAMERALI TELEFON URETIYOR VE INSANLAR BUNLARDAN SIKILIYOR DALGA GECERMIS GIBI VE SU AN O KADAR SITEYI DOLASTIM HEP NOKIA S60 SERILERIN OYUNUNU UYGULAMASINI BULDUM SONY ERICSONUN ISE 5 10 BILEMEDIN 15 .... BULDUM NOKIA CONNECTION PEOPLE SONY ERICSON BAN NOKIA BIR NUMARA

--------------- Ekleme ---------------

BIRAZ SACMA OLDU AMA GERÇEKLER BOYLE

xkadir61

Üye
evet nokia'nın bu sektörde rakibi yok. rakip olanlara aldananlar. memnun kalmıyor zaten

ben de hiç nokia oyunu bulamıyorum nedense?
galiba sen nokia kullanıosun,ben de sonyericsson.ondan olablr mi?işimize gelmiyor olablr?
bide bi telefona gidecek kamera wardır.6300 gibi(benzer) telefona 5 mp kamera takan marka nokia.aslında inanmıyorum.5 mp yazıo ama 2 mp cekio.
hep aynı tip kasa telefon yapan marka nokia.bana gösterırmısın sony nın aynı kasalı ve sistemli telefonunu.nokia nın her bir telefonu önceki telefonun cakması.

Mehmet

Emekli Yönetici

bir nokia bölümüne bak bakalım nasıl oyun bulamıyorsun yüzlerce oyun var ayrıca kameralarıda fena değıl zaten öyle olmasa en çok satılan telefon olmazdı 3 5 kişi değilki milyonlarca insan yanılıyor olamaz

aymina

Üye
acaba se k 850 i hangi programı destekliyor javamı simbyanmı?

--------------- Ekleme ---------------

kardeş yardımcı olurmusun bana se k 850 i hangi programı destekliyor javamı simbyanmı ?teşekkürlewr

nokia wazgeçilmez en saglam telefonlar nokiada

orhaan48

Üye

arkadaşım site baştan aşağıya s 60 oyun dolu bulamıyorsan iyi bakmamışsındır sony ericson nasıl bir cihaz pek anlamam sadık bir nokıa kullanıcısıyım konu hakkında tartışmakta istemem ama sitede nokı ile ilgili ne ararsan var

Nokia diyorum se kullanıorum w810i gayette güzeldi ama nokianın hızına yetişemiyolar ve bikaç haftaya 5800a yatay geçiş yapıyorum

Adamın derdi nokiayı karalamak. Başka birşey değil.

Sony ericsson lar ı bilmeyen ler böyle konuşur n95 dediğiniz k 750 gibi ses ve resim çekemiyor

arkadaşlar madem iyi resim çekmiyor bu nokia sony ericssonun resmini yükle siteye bizde nokia yükleyelim millet karar versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...