Sony Ericcson Xperia N8 hakkındaki düşünceleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jrcan1

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericcson Xperia N8 hakkındaki düşünceleriniz
bu hafta bir sürü telefon değiştirdim.Hepsi bozuktu.En sonunda Sony Ericsson Xperia X8'de karar kıldım.Benim için önemli olan :
dokunmatik olsun,Wi-fi olsun birde ucuz olsun.Tüm bu özellikler Xperia N8'de var.Sizin düşünceleriniz neler?

Başlıkta N8 yazmışım.

CorbyW

Üye
n8 mi? X8 değilmiydi o?

Jrcan1

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış yazmışım

CorbyW

Üye
Ay bende Se yeni telefon çıkardıda ben mi görmedim dedim Dur özelliklerine bir bakayım yazarım artı ve eksilerini.

güzel telefon değil ram değeri çok az oyunlarda ve uygulamalarda kasma yapacaktır

CorbyW

Üye
Renk:Bir çok renk seçeneği var.Zevkine göre seçip,alabilirsin.
Boyut ve Ağırlık:Telefon boyutları tam avuç içine oturur şekilde.Ağırlık ise ideal.Ama şuanki telefonlara göre biraz küçük.
Ekran:320x480 pixel 3"inc büyüklüğünde ekranı var.İşte sorun burda başlıyor.Ekran biraz küçük sanırım.Hatta sanırım değil,bildiğim küçük.Şu anki Android telefonlar için biraz ufak kalıyor.Tam olarak zevkini alamazsın.Benim önerim 3.7 veya 3.2 inc.Bu şey oluyor biraz Samsung Champ'te Android kullanmak gibi.
Kamera:Kamerası 3.2 Mpx.Gene eksi bir yön daha.Sana önerim en az 5.0 Mpx.Ve üstelik Autofocus,en önemliside flaş gibi özellikleri olmaması.Ama bu seni idare edebiliyorsa sorun yok.
Platform:Android 2.1 kullanıyor.Buda 2.3 ü kaldıracak kadar ram'i olmadığını gösteriyor.Buda sana işkence cektirecektir..Gerek uygulama gerek oyun bakımından.Sana Önerim Android GB(2.3) ve ya ICS(4.0).Buda sana şunları öngördüğümü gösterir; alacaksan Xperia Arc,Arc S,Arc HD,Neo,Neo V,Ray almalısın.Ray'i pek önermiyorum ama X8'den iyidir.

Sonuç olarak 10 üzerinden 5~6 alıyor.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Ve bunları yazarken telefon(malum symbian) 2 kez kapandı

Jrcan1

Üye
    Konu Sahibi

hala symbian mı kullanıyorsun? bende symbian'dan bıktığım için xperia serisini seçtim.Değerlendirmen doğru.kamerasının flaşı olmaması daha iyi bence gözüm kamaşıyo benim benim için wi-fi olsun yeter.Ben sosyal ağlara bağlı kalmalıyım.

CorbyW

Üye
Ocakta Neo V alacağım.Yeni geçtiğim için symbiana...Bir yılda 3 telefon almış olacağım =D Ama sanada neo v öneririm.Fiyat/performans canavarı =D

Masha

Üye
Ekranı çok küçük tavsiye etmiyorum şahsen.

Jrcan1

Üye
    Konu Sahibi
ben her tavsiyeye uyarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...