Haber Sony Android 6 Marshmallow Güncelleme Takvimi

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sony Android 6 Marshmallow Güncelleme Takvimi
İnternette sızan bir takvime göre aşağıda ki bir çok sony cihazı android 6 alacak. Bence xperia z ve z1 gibi modellerin android 6 alması efsane olur. Şimdiye kadar dünya da hiç bir android telefon 3 büyük android sürüm güncellemesini resmi olarak almadı


 
C4 e geliyor bir sonraki güncellemeyi de alsa fena olmaz aslında, gerisini de romla hallederiz
 
Telefonun donanimi yettigi surece normalde vermesi gerekir ,google boyle serbest biraktigi icin mahvoldu ortalik. Resime gelirsek turk fanboylardan biri excellde hazirlamis gibi gozukuyor gelmesini biz de isteriz ama gelmez
 
Tepkiler: byAndroid

0MG90

Üye
Ahaha işte bu Xperia Z'de alıyor
 
Xperia Z Türkiye yazısını görünce güldüm resmen güncelleme takvimi güzelmiş. Gerçek liste ise eskilerin unutulmaması güzel.
 

0MG90

Üye
Gerçekte olabilir sahte de olabilir. İleride görücez zaten.
 
sabreden derviş muradına ermiş ilerde görecez nasıl olsa
@Buğra hocam kaynak varmı
 

0MG90

Üye
Haha. Diğer cihazlar almazsa kendinizi böyle mi motive edeceksiniz? TouchWIZ AOSP'a yakın olsaydı nasıl olacağını birde sizde düşünün. Biz memnunuz CM'ye tema atar gibi kişileştirebiliyoruz.
 
Biz de memnunuz sizin kullanamadığınız 1 milyon özellikten yararlanıyoruz Nasılsa güncelleme de geliyor
 
Dostum sony nin arayüzünü kullanmadan konuşmak hata olur
 
! İmkansız yalan haber
 
Tepkiler: Luck Star
LG yeni amirallerdeki yeni arayüz ve yeni varyasyonları bekler keza Samsung da Note ya da S'deki yeni özellikleri bekler,Htc ısınmaması için güncelleme bekler Sony ne için bekliyor ki ?
Zira pek bir yenilik yok 6 ile gelen
 
Tepkiler: Luck Star
bu nasıl zulum. z3'üm bozuldu g3 e geçtim heii
 
G3'ün ne eksigi var Z3'den anlamadım.Arayüzün nimetlerini kesvedin.
Smart tips , çoklu pencere,multi window gibi.
G serisi Z serisi cihazlardan kullanım olarak çok daha zevkli.
G3'ün arayüzünde sıkıntı var anlamsız laglar olabiliyor dersen anlarım seni ama diger hersey için G3 daha iyidir.
 
Sony'nin tek iyi yanı dışardan baktığında daha kaliteli gözükmesi.
 
Ay touchwiz çok matah sanki de aosp'a çamur atıyor.sony akıllı telefon tarihinde yaptığı en iyi hareketi yaparak sistemi hafiften hafiften aosp'a çekiyor.peki ne gibi katkıları var? Tablodada olduğu gibi aosp hem hızlı hem sade olduğu için xperia z gibi 3 yıllık bir telefon bile yeni güncelleme alabilecek. Orjinal aosp sürümüne katabilecekleri şeyler fazla zaman almadığı için güncelleme "hızlı" gelecek. Peki samsung ve stepnesi lg ne yapıyor? Amirale 2 güncelleme, gerisi hava.Amirale gelen güncelleme nasıl? Tamamen ram canavarı ve boş özellikler.Şimdi başlatma kullanamadığımız özelliklerden sende kullanmıyorsun o müthiş özellikleri yalan söyleme.bu yüzden düşünmeden söylediğin lafları, düşünerek attığım bu yorumla giderdiğimi düşünüyorum.umarım bir dahakine daha haklı eleştiri yaparsın da bende, bizde uzun paragraflar yazmak zorunda kalmayız.
 
Tepkiler: Invoke ve 0MG90
Okumaya gerek duymadim aosp isteyen nexus alir zaten. Lg arayuzu dolu dolu olmaasina ragmen kasmiyor ve g2 de android m alacak. Samsung da artik kasma olayini bitirdi geriye sony nin bos arayuzu kaliyor. Tabi kasmaz tabii ki guncelleme verecek.