SHS Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: evet abi çok hoşuma gitti Genişletmek için tıkla ... tamam yarın paylaşırım
tempestshine Üye hayırlı olsun Metin abi.bu arada masaüstün pek topluymuş - - - Eklendi - - - Revengeful' Alıntı: Ben de yakında istediğim çikolatayı buldum diye kutlama konusu açacağım Genişletmek için tıkla ...
hayırlı olsun Metin abi.bu arada masaüstün pek topluymuş - - - Eklendi - - - Revengeful' Alıntı: Ben de yakında istediğim çikolatayı buldum diye kutlama konusu açacağım Genişletmek için tıkla ...
SHS Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Ben de yakında istediğim çikolatayı buldum diye kutlama konusu açacağım Genişletmek için tıkla ... aç istediğini
Revengeful' Alıntı: Ben de yakında istediğim çikolatayı buldum diye kutlama konusu açacağım Genişletmek için tıkla ... aç istediğini
CryDaqqeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: aç istediğini Genişletmek için tıkla ... izni de aldın tamamdır hayırlı olsun fena görünmüyo ben xp yi unutalı baya oldu
- SerkeŞ -' Alıntı: aç istediğini Genişletmek için tıkla ... izni de aldın tamamdır hayırlı olsun fena görünmüyo ben xp yi unutalı baya oldu
SHS Üye Konu Sahibi KayraBey' Alıntı: Metin sistem bilgilerini yazar mısın? Neden xp kullandığını merak ettim de Genişletmek için tıkla ... Dell Inspiron 6400 GENUİNE INTEL(R)CPU T2300@1.66 GHZ 980MHZ, 512 MB RAM - - - Eklendi - - - tempestshine' Alıntı: hayırlı olsun Metin abi.bu arada masaüstün pek topluymuş - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... evet düzenli - - - Eklendi - - - Eat-Apple' Alıntı: Bu bölümdeki konular beni öldürüyor Neyse hayırlı olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ... sağol abi de ne bu tepki sanki her zaman konu açıyorum - - - Eklendi - - - L-LumieRe' Alıntı: hayırlı olsun metin.. Genişletmek için tıkla ... sağol Hasan - - - Eklendi - - - CryDaqqeR' Alıntı: izni de aldın tamamdır hayırlı olsun fena görünmüyo ben xp yi unutalı baya oldu Genişletmek için tıkla ... sağol Semih, biz unutamadık
KayraBey' Alıntı: Metin sistem bilgilerini yazar mısın? Neden xp kullandığını merak ettim de Genişletmek için tıkla ... Dell Inspiron 6400 GENUİNE INTEL(R)CPU T2300@1.66 GHZ 980MHZ, 512 MB RAM - - - Eklendi - - - tempestshine' Alıntı: hayırlı olsun Metin abi.bu arada masaüstün pek topluymuş - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... evet düzenli - - - Eklendi - - - Eat-Apple' Alıntı: Bu bölümdeki konular beni öldürüyor Neyse hayırlı olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ... sağol abi de ne bu tepki sanki her zaman konu açıyorum - - - Eklendi - - - L-LumieRe' Alıntı: hayırlı olsun metin.. Genişletmek için tıkla ... sağol Hasan - - - Eklendi - - - CryDaqqeR' Alıntı: izni de aldın tamamdır hayırlı olsun fena görünmüyo ben xp yi unutalı baya oldu Genişletmek için tıkla ... sağol Semih, biz unutamadık