Sonunda Max Payne 3 u calistirabildim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Sonunda Max Payne 3 u calistirabildim...
Basliyorum... Oyunu haziran ayinin ilk haftasi indirmeye basladim 9 gun surdu adil kullanim kotasi sagolsun sonra iki hafta oyunu calistirmaya calistim yuklemedigim driver kalmadi bilgisayara ,format attim ama ne fayda hatta ve hatta nvidia olan bilgisayara amd driveri bile denedim bir umut calisir diye ***** ti falan en son sıkıldım ve bilgisayarciya goturdum pc mi sonunda yapti ve oynamaya basladim cok mutluyum

Konu Sahibi
3 yildir bu oyunu bekliyordum

KayraBey

Üye
Bir tur versene bende oyniyim

- - - Eklendi - - -

direğin ordan döncem valla

Konu Sahibi
annem camdan bakıyo olmaz

vol2 : emanet valla emanet olmasa bilirsin veririm

bendede AKK var. Ama 17 saatte ındırdım... 50gb geçtıgım halde

sen işi bilmiyorsun
akşama yüklicem bende bakalım. Kolaymı kurulum zormu

Ablamin KPSS si bir gecsin de insallah ben de indirecegim

lolaman

Üye
9 gün mü vışşşşş.Ben 6 saat sürünce iptal eden kişiyim 9 gün nasıl beklediniz ya kullandığınız torrent programı varmı güzel bi söyleyin kolay olan bende indirip 32gb lık usbye sığarsa 100 tl den bırakırım

Max payne 2'yi bitirdiğim günden itibaren bekliyordum ama gel gelelim şimdi de bilgisayarın özellikleri yetmiyor

Konu Sahibi

bitcomet ve vuze güzel

10 gb gıbı bır boyuta sahıp boyutu goeunce ındırmekten vazgectım el ınsaf arkadad bu kadar olmaz demı ama.

Konu Sahibi
27 gb senin dedigin blackbox versiyonu videolar düşük çözünürlüklü

Oğuzhan

Üye
tebrikler ben bitirmek üzereyim son chapter'ı oynucam bugün ama oyun biraz kısa sanki chapter sayısı az

Konu Sahibi
evet oyun kısa ama max payne 2 nin ustune ilac gibi geldi

tarxhn

Üye
azmin için tebrikler

ANIL

Admin
tebrikler ben bitirmek üzereyim son chapter'ı oynucam bugün ama oyun biraz kısa sanki chapter sayısı az

evet 14 bölüm var bende son bölümdeyim, habire yeni update çıkarıyorlar korsana engel olmak için

Tepkiler: Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

evet 14 bölüm var bende son bölümdeyim, habire yeni update çıkarıyorlar korsana engel olmak için
update'ler pek etki etmiyo bana bu arada 17 bölümmüş arada eski günleri hatırlıyo ya o zamanlarla birlikte benim asıl üzüldüğüm bu oyunun bitmiş olması Rocky V'i izlediğimde de üzülmüştüm mesela bir daha çıkmayacak diye bazı şeylerin bitmesini pek sevmiyorum neyse max payne 1 i yükleyip oynayacağım max payne 3'ü bitirince

ANIL

Admin
bak şimdi v29 update ***** yaptım oyun açılmıyor

max payne 3ü çalıştırman için önce internet bağlantını kes kasadan bağlantı kablosunu çıkart ardından windows güvenlik ayarını kapalı konuma getir.işlem tamam.oyunu aç offline tıkla ve macera başlasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...