sonunda java dosya gizleyici *maxicep de

teşekkürler benim de aradığım buydu

emrah44

Üye
6233'te Browser'da hata veriyor ve kapanıyor program. Normalde C: ve E: sürücüleri görünüyor ama bunların içine girmiyor, hata veriyor. Zaten çalışacağına inanmıyordum yüklerken, aklıma gelen başıma geldi kısacası. Diğer telefonlarda çalışır herhalde.

ice_cube

Üye
Encrypt ettiğin videonun ustune gelerek şifreyi yazarak mı açıyoruz yoksa uygulamaya açıp ordan mı?

eline sağlık kardes bakalım calısacakmı

dj_echo

Üye
3110 Classic te çalısmıorr!

can_x

Üye
Güzel paylaşım

torking

Üye
çok saolasın kardeş.çok aradım bulamamıştım...

hk23

Üye
saol ne zamandır bu programı arıyordum

eyvallah abi en büyük yozgat hayırlı bayramlar
benim telefona bişeler ayarlarsan sevinirim

bilo71

Üye
Merhaba kardeş

vermiş olduğun messiah benim 6233 de malesef çalışmadı tüm mesiahların çalışmadığı gibi uygulama hatası verdi ancak gerek getjarda olsun gerekse yapmış olduğum webteki taramalarda nokia 6233 model telefonlarında bu uygulamayı çalıştırdığını söyleyen kişiler bulunmakta burdada ekselans arkadaşın vermiş olduğu mesiah uygulaması için onlarca teşekkür cevabı bulunmaktadır TABİKİ BENDE TEŞEKKÜR EDERİM ancak benim telde çalışmadı söylemeden geçmek istemedim... haaa bierde 6233 teli olup bu modelde bu mesiah uygulamasını çalıştırabilen arkadaşlar NASIL çalıştırdıklarını yazabilirse çok iyi olacak

tşk....

lift

Üye
ÇOK SAOL ABİ NE ZAMANDIR BÖYLR BİŞİ ARIYODUM EMEĞİNE SAĞLIK

ya ben 6300 da denedim ama açılıyo prog. ama settıng açıldıktan sona E: wiew diyorum uygulama hatası dio ne yapmam gerek bilgilendirirmisiniz?