^^ sonunda c7 im nette vıdeo acar oldu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
^^ sonunda c7 im nette vıdeo acar oldu :)
^^ arkadaslar kasıtlı hıc bısey yapmadığım halde dun geceden beri sorunsuz video izleyebiliyorum belleli c7-00 telefonumda ..
sizde değişiklik war mı?

atakan25

Üye
ben video sorunu yüzünden beleyi yüklemedim

Konu Sahibi
ama sadece nette izleyebildim. flv uzantılı vıdeoyu ındırıp telefona attım flash lite hata werdi

Ben ilk yüklediğim günden beri izleyebiliyorum .

covar

Üye
zaten izleniyodu dostum daha önce zilenmiyomuydu ?

merhaba arkaşlar bende sohbetinize katılayım dedim ; 3 gün sonra (pazartesi günü) bir cep telefonu almayı düşünüyorum ; nokia 5800 im var ve ; bir tane belle cfv ile hack li ; orjinal yazılımını yükleyip satmayı düşünüyorum ; alacağım telefon olarak ise nokia c6-01 kafaya koydum ; eskiden galaxy ace düşünüyordum arkadaşlar ; beni biraz 256 mb ram olması korkutuyor ; asphalt 6 (256mb) kasma olur mu ; ne dersiniz 5800 in üzerine 400 tl daha koyup c6-01 alayım mı

bir de nokia c6-01 kendi interneti üzerinden belle ye güncelleniyor mu ; hack yapmak istemiyorum ; bilgisayarın da interneti yok

behzat

Üye
neden c6 ben c7 kullanıyorum asphalt 6 ve asphalt 5 assasing ve onlar gibi büyük bisürü oyun ve program yüklü
çok şükür hiç kastıgı falan yok tabi benimde c6 hakkında bi bilgim yok belki oda kasmıyordur kolaygelsin

ya c7-00 görünüş olarak pek sevmedim ; köşeleri yuvarlak mesala ; hem nfc desteği 8Gb dahili hafıza ve 3.5" ekran dan başka pek bir donanımsal özellik farkı yok sanırım c6-01 arasında ; hatta c6-01 küçük ekran olduğu için ekran daha keskin gözüküyor

hellord

Üye

701 al kardeş hiçbir oyunda kasma olmadan oyna

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya normalde hiç video izlemem ama sırf bu video sorunu bendede varmı bakayım diye girdim tam 13 tane video izledim degişik yerlerde hiçbirinde sorun yok hepsini rahatça izledim

teşekkürler

----------Eklendi @ 18:39:38 ---------- Yazıldı @ 18:35:34 ----------

arkadaşlar öğrenciyiz 900 tl bir telefona verecek olsaydım Sonyericsson xperia neo alırdım ; benim istediğim bağlantısı hızlı olsun 10.2Mb ve video 720p olması birde ekranı led olmasından dolayı almayı düşünüyorum ; 603 te ram ve cpu olarak üstün ekranı da büyük ama ön kamera yok ; ve 5Mp sanırım; ama 701 güzel telefon ; sanırım tek eksiği Outofocus ; nokia neden yeni telefonlara koymuyor anlamiyorum :S

hasan356

Üye
Belle yükledim izlenmiyodu nokia ya mağzadan mesaj attım ertesi gün izlenir hale geldi...

hiç bir şekilde kasma olmaz ben sonuna kadar oynadım. c6-01 c7 ve n8 ıslemcı ekran kartı ve ekran cozunurlugu olarak bırebır aynı kamera ve dıger donanımlarda boyutlarda farklılıklar var. c6-01 de pişman olmazsın aldığında ama madem uste o kadar para ekleyıp c6-01 ıstyıyorsun bıraz daha ekle 701 al cok uzun zaman kullanırsın. sımdılık bır hız farkı gormezsın ama ılerleyen donemde yanı yazılım ve guncellemeler bu yenı serıye gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...