Sonunda Buldum Seni Güzellik

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda Buldum Seni Güzellik
İzmir'de aramak. Bulamamak. Sonunda İstanbul'da bulmak. Çok sevinmek. Hemen almak.

Ekli dosyalar

SHS

Üye
dönecen yegenim buraya

Tepkiler: Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
D&R'dan bahsediyordum.

iyavuzoz

Üye
istanbula mı gittin la
ben de aşık oldun sandım

Akıncı

Üye
bende ne zannettim

istanbula mı gittin la
ben de aşık oldun sandım

music for love,oda bir aşktır.

Ana merkeze mi gittin yoksa onu bulmak için,keşke iletişim kursaydın deponuzun kenarında köşesinde varmı diye hem coca cola dnr için indirim veriyordu

Tepkiler: iyavuzoz ve Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
istanbula mı gittin la
ben de aşık oldun sandım

23 Hazirandan beri İstanbuldayım.

- - - Eklendi - - -

bende ne zannettim

Ne zannettin?

- - - Eklendi - - -

music for love,oda bir aşktır.

Ana merkeze mi gittin yoksa onu bulmak için,keşke iletişim kursaydın deponuzun kenarında köşesinde varmı diye hem coca cola dnr için indirim veriyordu

Aslında bunu almak için gitmedim. Gary Moore albümü alacaktım. Bulamadım. Sonra bir baktım Ray charles Best Of albümü. 2 Cd... Hemen alayım dedim. Sonra bir baktım. Jimi Hendrix... İzmir'de bulamamıştım. Bu albümü. Orada rastlayınca kaçırmadım, aldım.

Tepkiler: nokia_belle ve iyavuzoz
Turnikelerden atla sonra iyice koş akbil derdin olmaz,bir arada başıma gelmişti zaten teyzenin birisi ben geçemedim banada yardım et evladım dedi ilk önce normal bir ses tonuyla sonra ben en son paramı ona harcadım diyince inanmadı ver ben deniyim evladım dedi,bende istediğiniz kadar deniyebilirsiniz buyrun diyip uzatmıştım o uyuz sesi duyunca teyze birden canavara dönüştü bu boş lan diyip saydırdı bana,inanmamıştınız dedim bende inadına tren gelince cam'a yapışıp uyuz uyuz güldüm

SHS

Üye
kaç para verdin buna

iyavuzoz

Üye
ersin ağabeyden imza alsana xd